Victor og Svane.JPG (2)
Tobias Svend Rasmussen.jpg

Spændende to-vejsspiller til Mors-Thy Håndbold

Tobias Svend Rasmussen er nyeste spiller i Mors-Thy Håndbolds trup for sæsonen 2019/20, og lyder navnet bekendt, så er det fordi Tobias var tilknyttet Mors-Thy Håndbold i 2013/14 og har spillet en del af sine ungdomsår i HF Mors.

De seneste tre sæsoner har han slået sine folder i Skive fH, hvor han efter en god sæson er den syvende mest scorende i 1. division - og nu altså på en etårig aftale i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg er jo fra Mors, og for mig er det en drengedrøm at komme til at spille på højeste niveau på Bette Balkan. Jeg glæder mig meget til at trække den blå trøje over hovedet, lyder det fra Tobias Svend Rasmussen.

Han er vokset op med Mors-Thy Håndbold og HF Mors.

- Fra barnsben er jeg har jeg fulgt klubben, hvor jeg også selv spillede, og efter en sæson i Mors-Thy Håndbold U18-regi, og nogle sæsoner i 2. og 1. division, senest Skive fH, er jeg nu klar til at teste mig selv af på højeste niveau i Mors-Thy Håndbold, fortæller han.

Ambitionerne er store
- Jeg vil gerne etablere mig som ligaspiller, og jeg håber at rykke mig til at blive en bærende spiller og være en god ambassadør for Mors-Thy Håndbold. Jeg har fra start været på bølgelængde med Søren Hansen omkring klubbens stil og holdets udtryk, så jeg tror på, at det bliver et godt samarbejde, som forhåbentligt ender med slutspil, siger Tobias Rasmussen.

Store forventninger
Hos Mors-Thy Håndbold er forventningerne da også store til det nye samarbejde med det, sportschef Henrik Hedegaard kalder for en ”en spændende vurderingsspiller”.

- Tobias Rasmussen er en spændende tovejsspiller, som kan dække flere positioner i forsvaret og spille både playmaker og venstre back angrebsmæssigt, hvor han er en glimrende vurderingsspiller og har et spændende skud. Det bliver interessant at følge ham tage skridtet fra 1. division til ligaen - Tobias er et menneske med klubhjertet på rette sted, og med hans ærgerrighed og vilje til at arbejde, er jeg slet ikke i tvivl om, at han bliver en gevinst for Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard.

Tobias Svend Rasmussen har lavet 118 mål i 22 kampe for Skive fH i 1. division.

FAKTA:                                                                                
Tobias Svend Rasmussen, født 5. august 1993                                                     
Højde: 195 cm. Vægt: 106 kg.                                                                                      
Marketing Manager hos Purepower
Bosat i Viborg sammen med Luise.