Victor og Svane.JPG (2)
Spanggaard (2).JPG

Spanggaard før BSH: - Det bliver en utrolig svær kamp

Lørdag eftermiddag skal Mors-Thy Håndbold forsøge at følge op på onsdagens flotte sejr over Ribe-Esbjerg HH. Denne gang hedder modstanderen Bjerringbro-Silkeborg, HTH Herreligaens nummer 3. For de blå handler det om at fortsætte de gode takter på banen, hvor Mors-Thy Håndbold leverede en fantastisk kollektiv indsats, og på lægterne handler det om, at Bette Balkan endnu en gang leverer 100 %, som det var tilfældet i onsdags.  

Bjerringbro-Silkeborg er et dygtigt mandskab med store navne på holdkortet. En af dem, som har gjort sig ekstraordinært bemærket i denne sæson, er Mads Kjeldgaard Andersen, som pt. indtager andenpladsen på topscorerlisten i HTH Herreligaen, og ham skal Mors-Thy Håndbold holde godt øje med, fortæller Nicolaj Spanggaard:

- Vi har hovedsageligt haft fokus på forsvaret og fået repeteret nogle af de ting, der lykkedes i den seneste kamp. Der kommer en del fra deres højre backs, og så kommer Mads Andersen med et stort tryk, som vi skal være klar på. Det bliver en utrolig svær kamp. Det er et godt hold, der dygtige til at eksekvere på det, de er rigtigt gode til. Et godt sammentømret hold, der ikke har den største bredde, men de kender derimod deres roller og kommer med en kæmpe fysik, som vi skal være klar til at modstå, siger Nicolaj Spanggaard.

- Vi håber, at vi kan bringe den samme intensitet, fight og vildskab ind i kampen, som vi havde på hjemmebane i onsdags. Vi er gode, når vi får intensitet i kampen og får lagt et tryk på modstanderne og har hallen med, og det skal vi gøre alt for, at vi kan gøre igen i morgen, for så tror jeg, at der er gode muligheder for point, lyder det fra Nicolaj Spanggaard.

HTH Herreligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Lørdag d. 19. november 2022 kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors   
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold app’en.

Nicolaj Spanggaard er personligt sponseret af Interfjord