Victor og Svane.JPG (2)
Nicolaj Spanggaard.JPG

Spanggaard før KIF-kampen: Fokus er på os selv

Efter skuffelsen mod Nordsjælland i lørdags, er det nu tid til at kaste alt overbord og gå all in på de sidste to kampe for at bevare muligheden for deltagelse i slutspillet. Med sejre over hhv. KIF Kolding København og SønderjyskE har Mors-Thy Håndbold stadig mulighed for at komme med i det fine selskab, hvis resultaterne i de øvrige kampe går vores vej.

Ingen i Mors-Thy Håndbold glemmer nogensinde vores første kamp mod KIF Kolding København i denne sæson. Kampen var flyttet til Gentofte Hallen, og i de rammer leverede vi noget af det bedste spil i MTH-historien. KIF Kolding København var rent ud sagt spillet ud på røv og albuer - i første halvleg. Efter pausen blev det et virvar af afbrydelser, forvirring og en gameplan, der blev knust af et københavnsk hal-ur med et nederlag på 35-31 til følge.

Omdrejningspunktet på KIF Kolding Københavns mandskab er 38-årige Bo Spellerberg. Evigt gestikulerende og anden part i en evindelig dialog med dommerne. Spellerberg indtager 2. pladsen på både topscorerlisten og assistlisten med 145 mål på 245 skud, heraf er 46 sat ind fra syvmeter-pletten samt 98 assists.

Nicolaj Spanggaard:

- Vi vil meget, meget gerne vinde over KIF Kolding København! For at revanchere nederlaget i den omvendte kamp og for at holde liv i drømmen om slutspil. Vi skal selvfølgelig holde et vågent øje med Spellerberg, som topper diverse lister i 888ligaen. Han og Philip Stenmalm er de største profiler på KIF-holdet, de kan begge to det meste og har bl.a. et godt samarbejde med KIF’s stregspillere.

Vi skal tage de gode ting med fra de seneste kampe mod Aalborg, BSV og Nordsjælland og levere et mere stabilt niveau uden udfald over 2 x 30 minutter. Det er selvfølgelig træls, at vi ikke længere selv kan afgøre om vi kommer i slutspillet, men vi har fokus på os selv og på de ting, som vi kan gøre noget ved. Vi sætter alle sejl til for at vinde for os, klubben og for alle de fans, som kommer og støtter os uanset hvor vi spiller.


888ligaen, 25. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding København
Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors   
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen sendes på TV2 Sport med optakt fra kl. 18.00, og kan derudover følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth