Victor og Svane.JPG (2)
Spks Thy.jpg

Sparekassen Thy indgår stor ny aftale med Mors-Thy Håndbold

Sparekassen Thy forlænger deres nuværende sponsoraftale med Mors-Thy Håndbold som en af klubbens to Topsponsorer med endnu tre år. Det sker når den nuværende aftale udløber med udgangen af denne sæson. Håndbold er nemlig med til at kitte Thy og Mors sammen og give håndboldfans i alle aldre gode fælles oplevelser.

- Mors-Thy Håndbold formår at give thyboer og morsingboer gode oplevelser. Både for de helt små håndbold-unger, der kan se op til de lokale håndboldstjerner. Men Mors-Thy Håndbold skaber selvfølgelig også oplevelser og et fællesskab omkring sporten for alle aldre, uanset om man selv er sportsudøver, flittig gæst i hallerne eller følger med på TV og øvrige medier. Det fællesskab, der skabes, synes vi, i Sparekassen Thy der er rigtig vigtigt at være en del af, siger Jakob Madsen, der er Områdedirektør for Marketing i Sparekassen Thy.

Han påpeger, at timingen ikke er tilfældig.

- Aftalen indgås tidligt for at give Mors-Thy Håndbold arbejdsro til at fokusere på at drive en god klub både sportsligt og økonomisk. Aftalen bliver også længere end den, der udløber til sommer. Af samme årsag, siger Jakob Madsen.

Stor glæde i Mors-Thy Håndbold

Netop ønsket om at indgå længerevarende sponsoraftaler på typisk tre år er vigtig for Mors-Thy Håndbold.

- Såvel vores hovedsponsor Thisted Forsikring men også Topsponsor Thy-Mors Energi og nu også vores anden Topsponsor Sparekassen Thy, og andre gode sponsorer for den sags skyld, har set vigtigheden i, at Mors-Thy Håndbold har forholdsvis ro om økonomien typisk tre år frem ad gangen fremfor, at der skal kæmpes fra hus år efter år. Det betyder også, at den sportslige sektor har ro til at strikke det bedst mulige hold sammen i forhold til det budget, vi kan rejse i Thy og på Mors, siger Salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen, Mors-Thy Håndbold.

Han glæder sig over den nye aftale, der er den største nogensinde mellem Sparekassen Thy og Mors-Thy Håndbold.

- Den nye aftale bekræfter de tætte bånd, der er mellem Sparekassen Thy og Mors-Thy Håndbold og viser, at Sparekassen Thy endnu en gang går ind og tager et lokalt ansvar, når det kommer til at støtte op omkring vores fyrtårne i Thy og på Mors. Sparekassen Thy har været med i en del år efterhånden. Både når det er gået godt, og når det ikke helt har flasket sig, som vi alle godt kunne ønske os. Den opbakning er unik, og den er vi utroligt stolte af, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Ingen af parterne ønsker at sætte tal på den nye aftale, men bekræfter samstemmende, at det er den hidtil største aftale nogensinde mellem parterne. 

Den nye aftale løber fra sæsonstarten i efteråret 2021 og indtil sommeren 2024.

Yderligere informationer:
Områdedirektør Jakob Madsen, Sparekassen Thy, tlf. 6165 3370
Salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen, Mors-Thy Håndbold, tlf. 2123 1231