Victor og Svane.JPG (2)
Nils.png

Sparekassen Thy og Frøslev Mollerup Sparekasse bliver finansiel partner for Arenaen, der samtidig skifter navn

MFK A/S, der er selskabet bag arenaen, har ønsket en lokal finansiering, og har derfor indgået en aftale med Sparekassen Thy og Frøslev Mollerup Sparekasse, der er gået sammen om at løfte opgaven.

Skiltene på Jysk Bank Mors Arena bliver derfor snart taget ned. Ikke fordi Arenaen er fortid. 
Men fordi der i fremtiden skal stå Sparekassen Thy Arena | Mors på bygningen.

Alle lokalsamfund har behov for, at så mange forretninger som muligt holdes lokalt. Derfor er vi også glade for, at vi i et stærkt lokalt fællesskab nu er blevet finansielle partnere for MFK A/S, der står bag arenaen i Nykøbing, siger Ole Beith, direktør i Sparekassen Thy og Frank Bertelsen, direktør i Frøslev Mollerup Sparekasse.

Et lokalt samlingssted på lokale hænder

For mange er arenaen forbundet med Mors Thy Håndbold og ikke mindst ”Bette Balkan”. Men huset rummer en masse andre aktiviteter året rundt, og det er fantastisk, at vi kan være med til at skabe rammerne for gode lokale aktiviteter, koncerter og oplevelser.

- Det ligger dybt forankret i vores DNA, og vi glæder os meget til samarbejdet, udtaler de to direktører.

Byggeri på vej

I forbindelse med flytning af fodboldaktiviteter til området omkring arenaen, er der behov for udvidelse af omklædningsfaciliteter, og det er den investering, der har været anledningen til, at vi i MKF A/S nu flytter finansieringen til Frøslev Mollerup Sparekasse og Sparekassen Thy.

Det flugter fint med det lokale fokus, vi har i MKF A/S. Vi har haft et godt forløb og gode møder med de to institutter, og er meget glad for, at vi nu har landet en aftale siger bestyrelsesformand Hans Riisager Holst.

Vi forventer i øvrigt, at byggeriet igangsættes snart, så de nye faciliteter står færdige til foråret, slutter Hans Riisager Holst.

Sparekassen Thy Arena | Mors

Som et led i vores fælles aftale om finansieringen, har vi fundet en fin model, hvor både Frøslev Mollerup Sparekasse og Sparekassen Thy får synlig og passende profilering.

Sparekassen Thy er jo klart den største og kommer med det største lån. Derfor finder vi det også helt naturligt, at arenaen kommer til at hedde Sparekassen Thy Arena | Mors, udtaler direktør Frank Bertelsen.

Vi har et godt samarbejde på andre områder og er meget tilfredse, og stolte over, at vi kan finde sammen i så godt et lokalt samarbejde til gavn for lokalområdet slutter de to direktører.

Kontakt evt.:  
MKF A/S, bestyrelsesformand Hans Riisager Holst, tlf. 26 75 16 01
Frøslev Mollerup Sparekasse, direktør Frank Bertelsen, tlf. 96 69 22 47
Sparekassen Thy, direktør Ole Beith, tlf. 40 45 51 20