Victor og Svane.JPG (2)
DR7A5544.JPG

Spinning-succes: Mors-Thy Håndbold cyklede en halv million kroner ind

Der har været jackpot for Mors-Thy Håndbold både på og udenfor banen denne weekend. Lørdag eftermiddag slog hjemmehjemmeholdet Ribe-Esbjerg HH med 30-24 i Thyhallen og lørdag aften satte klubben indsamlingsrekord ved det årlige spinningevent. Hele 502.400 kroner cyklede de 15 ryttere ind til klubkassen.

- Det er ny rekord og et fantastisk flot beløb. Spinningeventet er der, hvor rigtigt mange virksomheder, der ikke er sponsorer, laver et sponsorat på en af rytterne og dermed er med til at bakke op om Mors-Thy Håndbold. Herudover er mange af vores sponsorer også med. Hele den samlede opbakning er vi selvfølgeligt dybt taknemmelige for, siger Direktør Hans Peter Jarl Madsen.

Han fortæller, at der var en helt fantastisk stemning blandt de 535 fremmødte deltagere til arrangementet, hvor Hotel Thisted hentede stor ros for maden og Onplugged for den efterfølgende musik.

- Det var tydeligt, at deltagerne har savnet at komme ud og have en god aften sammen. Med en sejr i eftermiddagens kamp, var banen da også kridtet op for en god aften, og det fik deltagerne, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Det blev det konservative kommunalbestyrelsesmedlem Torben Overgaard fra Thy, der kørte flest kilometer og dermed flest penge ind til Mors-Thy Håndbold. Lige i hælene på ham fulgte Venstres Jesper Balle Kristensen fra Morsø Kommunalbestyrelse og Bette Balkans Dean Petersen.