Victor og Svane.JPG (2)
Spinning (14).JPG

SpinningEvent 2023

95 sponsorer, 13 ryttere og to instruktører = Kr. 452.975,-

Således trillede det afsted, da Mors-Thy Håndbold afviklede SpinningEvent 2023 med 450 spisende gæster i Sparekassen Thy Arena | Mors’ hal 2 forud for kampen mod Skjern Håndbold i lørdags.

Igen i år var afviklingen af selve arrangementet lagt i Claus fra Hermann Salg & Events’ kyndige hænder, og efter en times spinning med instruktørerne Julie og Patricia i front, var det Dean Petersen for Hummel, der havde forbrændt flest kalorier. På andenpladsen kom Blåkläder med Kasper Clausen og Michael Jensen og på tredjepladsen Thomas Bruhn for Thisted Kommune.

GBS Management / Interfjord-cyklen kørte flest penge ind med i alt kr. 83.000,-, mens Bette Balkans cykel med formand Jacob Mehl kørte over kr. 30.000,- - herunder flere ”live-bidrag” på MobilePay undervejs.

Derudover har vores auktion på Odendo været velbesøgt med masser af bud på i alt 16 fede produkter.

Tak til Thisted Bryghus for øl-bar med smagsprøver. Tak til Hotel Thinggaard for skøn mad. Tak til salgsteamet. Tak til Thy Rock for praktisk hjælp og assistance. Tak til Bette Balkan for den store indsats og indsamling af sponsorbeløb. Tak til ryttere og instruktører og alle gæster, og sidst men ikke mindst: Tak til alle vores fantastiske frivillige hjælpere.