Victor og Svane.JPG (2)
HP og Sigurd.jpg (1)

Sponsorer har gjort Toft Hansen mulig i Mors-Thy

Reaktionerne har været mange og positive, siden Mors-Thy Håndbold i torsdags præsenterede Henrik Toft Hansen i Mors-Thy Håndbold fra sommeren 2023.

- Det har været nogle vilde dage siden vores tur til Paris for at få Henriks underskrift. Der er ingen tvivl om, at det er en stor håndboldstjerne, der vender tilbage til Mors-Thy Håndbold og til rødderne - det kan vi mærke på alle de tilkendegivelser, der er tikket ind - det har været fantastisk, lyder det fra Sigurd Skovborg, direktør i Mors-Thy Håndbold.

Tilgangen af Henrik Toft Hansen er blevet muliggjort takket være nogle af Mors-Thy Håndbolds sponsorer, som har bidraget ekstraordinært, og derfor har salgsdirektør HP Madsen løbet ekstra hurtigt den sidste tid.

- Vi er virkelig blevet taget godt imod hos vores sponsorer. Det har været fantastisk at opleve den entusiasme og velvilje, der har været til at få aftalen med Henrik Toft Hansen til at lykkes. Vi er meget taknemlige over, at det har ladet sig gøre, og vi er stolte over den kæmpeopbakning og opmærksomhed, vi har fået siden offentliggørelsen i torsdags. Det her er essensen af vores slogan ”Sammen er vi stærkere”, lyder det fra HP Madsen.