Stærk sejr i Nordsjælland

Inden kampen havde Nordsjælland Håndbold ikke tabt på hjemmebane, men efter en flot indsats og en herrefight blev Mors-Thy Håndbold de første til at tage point i Nordsjælland i denne sæson.

Rasmus Madsen startede kampen med et brag af et langskud til 0-1, men hjemmeholdet svarede hurtigt tilbage ved at bringe sig foran 4-2 og 6-3 i en periode, hvor Mors-Thy Håndbold vaklede lidt forsvarsmæssigt, og både tempo og scoringsfrekvens var høj.

En godt spillende Marcus Midtgaard holdt sit hold inde i kampen, og samtidig fik Mors-Thy Håndbold mere styr på defensiven, så først Kristoffer Vestergaard og Magnus Norlyk kunne udligne til 7-7 og 8-8, og Lasse p. kunne bringe Mors-Thy Håndbold foran 8-9 på kontra efter 12 minutter. Det blev også + 2, men Nordsjælland Håndbold hang på, og pausestillingen var 14-14.

Efter pausen blev Oliver Larsen og Mad Svane sat i spil, og det skulle vise sig at være en god idé. Oliver Larsen snuppede de tre første Nordsjælland, og samtidig sørgede Mads Svane, Kasper Didriksen og Rasmus Madsen for en tremåls-føring til Mors-Thy Håndbold. Det så godt ud med et kvarter tilbage af opgøret og med Mors-Thy Håndbold i front med 19-23. Men herfra blev det neglebidende spændende. Nordsjælland Håndbold begyndte langsomt at hente føringen, mens Mors-Thy Håndbold spillede sig til den ene store chance efter den anden, men brændte i stor stil, og da hjemmeholdet udlignede til 25-25 med 10 minutter tilbage lignede det endnu en gyser-afslutning.

Mors-Thy Håndbold tog timeout, og Mads Svane scorede til 25-26. Nordsjælland Håndbold udnyttede endnu et par Mors-Thy-afbrændere til at spille bolden over på deres banehalvdel og føring på 27-26 med seks minutter tilbage. I de afsluttende minutter smed hjemmeholdet bolden væk to gange, og det udnyttede Mors-Thy Håndbold til at igen at bringe sig i front 27-28 og 27-29, og Mors-Thy Håndbold kunne gå fra banen som ubesejrede for 6. kamp i træk.

Næste kamp er på lørdag d. 19. oktober kl. 15.30, hvor vi tager imod Ribe-Esbjerg HH i Thyhallen. Du finder billetter til kampen her: https://shop.morsthy.dk/

Herreligaen, 7. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 30-28 (14-14)

Udvisninger: Nordsjælland Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 6-3, 7-7, 8-9, 9-11, 11-12, 14-17, 17-19, 17-21, 21-23, 23-24, 25-25, 27-26

Lørdag d. 26. oktober kl. 16.00 i Poul Christensen Arena, Ringsted
Bette Balkan arrangerer tur til kampen. Kontakt Jacob Mehl på 6080 4133, hvis du vil med.