Victor og Svane.JPG (2)
MTH 2. division Jubel.JPG

Stærk sejr til 2. divisionsdrengene

Det går godt for Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge. I aftes blev det til sejr nummer to i 2023, da topholdet fra Stoholm IF blev besejret 22-19 i egen hule. På bænken vikarierede Rasmus Herbst og Lars Svane Nielsen i fraværet af Lars Krarup, som er på træningslejr med ligatruppen og Flemming Hangaard, som følger sønnike til VM i Malmø.

- Det var en fantastisk men også overraskende sejr. Stoholm er et godt og rutineret hold, og med undtagelse af Rasmus Knudsen, var alle på vores hold født efter årtusindeskiftet. Men vi lagde ud med en sindssygt stærk defensiv og med Casper Würtz på mål, som stod helt eminent. Samtidig spillede vi fint angrebsspil, hvor især Niklas Kempa Jensen vandt en masse dueller og skabte overtal, og oveni det lykkedes vi fint med vores kontra, fortæller Lars Svane Nielsen.

- Vi holdt en føring på 3-4 mål indtil 10 minutter før tid, hvor vi kæmpede lidt med det angrebsmæssige, som gjorde, at Stoholm IF kom op på minus 1 - men heldigvis kløede drengene på, og vi havde heldet med os til sidst. Det var virkelig en mandfolkeindsats af de unge gutter og stærkt af de to førsteårs U19-spillere Magnus Storgaard Pedersen og Christoffer Brorson, som tilsammen stod for 15 af Mors-Thy Håndbolds 22 scoringer, lyder det fra Lars Svane Nielsen, som kan glæde sig over en 4. plads i 2. division og kun fire point op til førstepladsen. 

2. division: Stoholm IF - Mors-Thy Håndbold 19-22 (9-14)

Målscorere:
Magnus Storgaard Pedersen 10 (6)
Christoffer Brorson 5
Niklas Kempa Jensen 3
Markus Eriksen 2
Mikkel Zimmer 1
Nik Haaning 1

Casper Würtz 17/34
Simon Lundorf 1/2

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF
Tirsdag d. 17. januar kl. 20.15 i Thyhallerne

Entré kr. 25,-
OBS: Sæsonkort og kort til Jesperhus er ikke gældende til kampe i 2. div.