Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Madsen.JPG

Stærk udebanesejr til 2. division

Mors-Thy Håndbolds 2. division var på en svær udebane i Nørre Djurs i eftermiddag, men Mors-Thy-drengene leverede en stærk præstation og tog en vigtig sejr på 30-33 efter 16-15 ved pausen.

Træner Lasse Sunesen:
- Det var en virkelig god sejr efter en fed holdpræstation på en svær udebane. Drengene var klar til kamp, og vi viste god indstilling. Det var en hæsblæsende 1. halvleg med mange angreb. Nørre Djurs har nogle dygtige skytter, som vi ikke rigtigt kom frem til, men ellers ok forsvarsmæssigt og ligeledes var vi tilfredse med 15 mål i angrebet, siger Sunesen og fortsætter.

- I starten af anden halvleg bliver vi trykket fuldstændig og kommer ret hurtigt bagud med 3-4 mål. Med et kvarters tid går vi frem i 5-1 med Viktor Bergholt fremme, hvilket slår deres angrebsspil i stykker, og vi henter stille og roligt deres føring. I de sidste fem minutter er det os, der er skarpe, og hvor vi ofte ikke har haft heldet og dygtigheden med os, er det i dag os, der trækker det længste strå. 5-1-forsvaret bliver udslagsgivende, ligesom Ludwig også har et par store redninger i slutfasen - og både Frederik Madsen og Jeppe Kudsk var godt spillende med hhv. 8 og 7 scoringer, slutter Lasse Sunesen.

2. division, 16. runde: Nørre Djurs HK - Mors-Thy Håndbold 30-33 (16-15)

Målscorere:
Frederik Madsen 8
Jeppe Kudsk 7
Nicolai Andersen 6
Viktor Bergholt 4
Simon Skadhauge 4
Mathias Foldager 2
Christian Lindgren 2

Næste kamp:
2. division, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - Stoholm IF
Søndag d. 23. februar kl. 15.00 i Thy Hallerne