Victor og Svane.JPG (2)
Asbjørn.jpg

Stærkt comeback sikrede et point mod Århus Håndbold

Puuuha, for en kamp! Masser af action og en tæt og dramatisk slutning, hvor Mors-Thy Håndbold havde muligheden for at tage begge point, men Marcus Dahlins sidste forsøg blev reddet, og kampen endte dermed uafgjort 30-30, og Mors-Thy Håndbold satte for første gang i 2019 point ind på liga-kontoen.

Gæsterne i teten
Mors-Thy Håndbold var kun foran én gang i kampen, og det var ved stillingen 29-28, ellers var det en kamp med Århus i teten. I kampens begyndelse var Mors-Thy’ernes forsvar på hælene. Vi virkede ikke helt klar, og Århus Håndbold udnyttede gang på gang uopmærksomheden til at score - især Besard Hakaj på stregen skabte problemer for hjemmeholdet. Der blev brugt masser af kræfter på at hente Århus Håndbolds føringer, og selv om Mors-Thy Håndbold flere gange havde muligheden for at udligne, lykkedes det ikke at komme helt op, og de blå var bagud med to ved pausen - 15-17.

Drama til det sidste
Gæsterne startede anden halvleg med at øge yderligere til en fire-målsføring efter tre minutters spil, men Mors-Thy Håndbold-spillerne kæmpede indædt og bragte spænding tilbage i kampen. Arenaen var ved at koge over, da først Asbjørn Madsen udlignede til 28-28, og dernæst Mads K. Andersen bragte Mors-Thy Håndbold foran for første gang i kampen med fem minutter tilbage af opgøret. Århus Håndbold svarede igen til 29-30, og 30 sekunder før tid udlignede Mads K. Andersen til 30-30. Dramaet var dog langt fra slut, for efterfølgende blev Århus Håndbold tilkendt et straffekast, som blev brændt, og hjemmeholdet havde muligheden for at sikre sig sejren - et forsøg som blev reddet og altså dermed et slutresultat på 30-30.

Endnu en gang imponerede Jacob Hessellund med en række finurlige scoringer fra højre fløj, hvor den vævre højrehåndede spiller nærmest kringlede sine skud forbi Århus Håndbolds målmænd. Fire mål på fire forsøg endte det med fra Hess’ hånd. Fire scoringer blev det også til for Asbjørn Madsen, som leverede en god kamp i begge ender af banen:

- For Mors-Thy Håndbold var det her ufatteligt vigtigt, og personligt var det rart at bidrage og spille godt. Vi ville selvfølgelig gerne have haft to point - man bliver jo lidt grådig, når man står med muligheden til sidst. Men set over hele kampen, hvor vi bl.a. er nede med fire mål undervejs, så skal vi være mere glade for uafgjort end Århus i dag. Når det så er sagt, så er der jo faktisk mange ting, der ikke lykkes for os, men vi kæmper og slås for det hele kampen igennem, og det er dejligt, at vi bliver belønnet med et point, lød det fra Asbjørn Madsen efter kampen.

Søren Hansen:
- Det var vores første point i 2019, og kønt var det ikke, men et særdeles vigtigt et af slagsen. Vi er bagud stort set hele kampen og med fire mål på et tidspunkt, så vi skal være tilfredse. Godt nok er vi foran med en kort før tid, og har også muligheden til sidst, men jeg mener stadig, at vi skal være glade for det her resultat. Forsvarsmæssigt er det ikke imponerende i første halvleg, men vi spiller os op i anden, og jeg synes virkelig, at drengene kæmper som krigere i dag. Det var god holdpræstation, og selv om det ville have været fedt med begge point, så er vi lettede og glade.

Kampens topscorer blev Søren Nørgård med ni mål - Nørgård blev også kåret til Man of The Match af kampens tilskuere.

Dahlin forlænger
Efter kampen blev det offentliggjort at Mors-Thy Håndbold og Marcus Dahlin er blevet enige om at forlænge det nuværende samarbejde med yderligere en sæson, så Dahlin nu er at finde på holdkortet i Mors-Thy Håndbold til 30. juni 2020.


Herre Ligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold 30-30 (15-17)

Målscorere:
Søren Nørgård 9 (4)
Mads K. Andersen 7
Asbjørn Madsen 4
Jacob Hessellund 4
Marcus Dahlin 3
Erik Toft 2
Stefan Nielsen 1

Stillinger undervejs: 1-2, 3-3, 4-5, 5-8, 7-8, 7-10, 10-11, 12-14, 15-16, 17-21, 20-22, 23-26, 26-27, 29-28, 29-30,

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 0, Århus Håndbold 2

Tilskuertal: 1.017

Næste kamp:
Santander Cup, 5. runde: Nøvling IF (2. div.) - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 26. februar kl. 20.30 i Klaruphallen