Victor og Svane.JPG (2)
DCW_1214-1.jpg

Status på efteråret

Mors-Thy Håndbold ligger på en 8. plads efter 17 spillerunder. Efteråret har budt på svingende spil og resultater, og der er nogle kampe, som har brændt sig fast i hukommelsen - hvem husker ikke sæsonens første kamp som endte med en 18-målssejr på Sydfyn?

Cheftræner Jan Paulsen har kigget tilbage på den første del af sæson 16/17:

- Vi er meget tilfredse med resultatet i første halvdel af indeværende sæson. 16 point må siges at være over al forventning. Jeg tror ikke, at der var mange som havde regnet med, at vi ville have så mange point på nuværende tidspunkt - med hele 9 nye spillere i truppen, vel at mærke på centrale pladser.

Vores sæson har været ret atypisk - vi fik en drømmestart, som ingen kan forklare hvordan og hvorfor, og stod med seks points efter tre kampe. Et forsigtigt bud kunne være at vi ikke kendte vores eget niveau, og så gør modstanderne det jo heller ikke - tilmed har vi brugt den nye 7-6 regel flittigt, og den har bragt nogle flere muligheder ind i vores spil.

Herefter tabte vi til nogle af topholdene, samtidig med at modstanderne begyndte at finde ud af vores spil, og vi røg ind i en udfordrende periode.

I denne periode arbejdede vi meget med vores spilkoncept, rollerne på holdet og det mentale - vi skulle finde ud af, hvilket hold vi egentligt havde. Det var en periode, hvor vi lærte meget om vores spillere og vores hold, og hvor vi vigtigst af alt ikke faldt fra hinanden, og humøret og stemningen på holdet stadig var intakt på trods af de mange nederlag - og så var vi realistiske omkring os selv og vores formåen, og det var stærkt medvirkende til en fremragende december måned, hvor vi hentede ni points i fem kampe.

Vi vidste, at december var uhyre vigtig for os med især to kampe, som vi SKULLE vinde (TM Tønder og Randers HH). Vi vandt dem begge og sejrede derudover ude mod Ribe-Esbjerg HH og hjemme mod GOG Håndbold og sluttede året af med et point i Kolding.

Det, at vi vidste at december var vigtig og afgørende, og vi præsterer på det niveau og skaber de resultater, er virkelig godt gået og viser en god udvikling for holdet.

 - Så jo, det har været et godkendt efterår.

I foråret lægger vi ud med SønderjyskE Herrer. Kampen spilles i Thy Hallerne torsdag d. 9. februar kl. 20.30 og vises på Tv2 Sport. Efterfølgende møder vi Skanderborg Håndbold i Fælledhallen i Skanderborg lørdag d. 18. februar kl. 16.00.