Victor og Svane.JPG (2)
Heino_Søren.jpg

Status på opstarten

Med træningskampen mod Fredericia i onsdags er opstartsperioden slut, og nu venter det, som vi alle har higet efter siden foråret: Kampe med point på spil! Og med 888ligaen lige om hjørnet er det blevet tid til en status over de første måneder af sæson 17/18 fra Søren Hansen og Heino Holm:

- Opstarten er gået godt, og den har været sindssygt spændende for os. Der er kun positivt at sige med hensyn til vores holds ageren: Vi har med en arbejdsvillig trup at gøre, spillerne klør på med krum hals, og de har den helt rigtige indstilling - de er ganske enkelt en fornøjelse at arbejde sammen med. Spillerne er en flok gode drenge, som fungerer godt sammen socialt, og vi har budt dem mangt og meget ifht. træningslejre, teambuilding-ture mm, og alt er gået godt, fortæller assistenttræner Holm og fortsætter:

- Vi har spillet nogle gode træningskampe, hvor vi har fået arbejdet med en del ting, og på den netop overståede træningslejr i Lalandia, fik vi hægtet mange led sammen og finpudset nogle ting i vores spil - så alt i alt en rigtig god opstart, slutter Holm, inden Hansen tager over:

- Som Heino siger, så har opstarten været intens, og vi har været rigtig meget sammen, både i hallen og i forbindelse med andre ture og arrangementer for at lære hinanden at kende. Jeg synes, at vi har nået det vi skulle, og jeg har en god mavefornemmelse - men én ting er træning, og en anden er kampe, hvor der for alvor er noget på spil. Så jeg glæder mig til at skulle i gang med at spille om point, lyder det fra en spændt cheftræner.

En cheftræner, som efter adskillige år som fast inventar i TTH Holstebro først som spiller og sidenhen assistenttræner for klubbens dame- og herrehold, er rykket til Mors-Thy Håndbold:

- Det har været spændende og lærerigt at komme fra alt det velkendte i TTH Holstebro og her til Mors-Thy Håndbold, hvor nogle ting godt nok er ens, men hvor rigtig mange ting gøres anderledes. Jeg og min familie er blevet taget godt imod, og jeg føler mig altid velkommen både i Thisted, i Nykøbing og ude omkring i hallerne vi besøger ind imellem. Der er et dejligt trygt og behageligt miljø heroppe, sådan lidt familie-agtigt - det kan jeg ret godt li’, slutter cheftræneren af med et smil.

 

Søren Hansen og Heino Holm står sammen med Lars Krarup i spidsen for Mors-Thy Håndbold, når sæsonens første kamp skydes i gang søndag d. 3. september kl. 15.00 på udebane i Tønder.

Hjemmebane-debuten er sat til lørdag d. 9. september, hvor HC Midtjylland kommer på besøg i Sparekassen Thy Arena | Mors med kampstart kl. 15.30.
Billetter til den kamp kan købes her: http://shop.morsthy.dk/kampe/mth-hcmidtjylland