Victor og Svane.JPG (2)
Stefan Nielsen.jpg

Stefan Nielsen: Det skal handle om os

Mandag aften går turen igen til den sydlige del af Danmark, når Mors-Thy Håndbold drager mod Esbjerg, hvor storsatsende Ribe-Esbjerg HH venter i sæsonens første retur-opgør. Den omvendte kamp i Sparekassen Thy Arena | Mors var sæsonpremieren - en kamp som Ribe-Esbjerg HH slap bedst fra med en sejr på 29-31 efter 15-15 ved pausen.

Siden da har Ribe-Esbjerg hentet fem point, og Mors-Thy Håndbold har som bekendt fået vind i sejlene i de sidste 4 kampe, hvor det er blevet til uafgjort mod Århus Håndbold og sejr i kampene mod KIF Kolding, SønderjyskE og Skanderborg Håndbold. Så de to hold ligger side om side i tabellen, hvor kun det indbyrdes opgør er afgørende for, at Ribe-Esbjerg HH indtager 10. pladsen, men Mors-Thy Håndbold er nr. 11.

Stefan Nielsen:
- Sidste gang mod Ribe-Esbjerg HH var det nogle enkelte spillere, som gjorde ondt på os. Det er en af de ting, vi skal være opmærksomme på i morgen - at Ribe-Esbjerg er sådan et hold, som har de her spillere, som kan være afgørende på dagen. De har mange gode spillere og masser af uforløst potentiale, så vi håber ikke, at det bliver forløst i morgen. Det bliver spændende at stå overfor Jan Paulsen, fordi vi er flere på holdet, som har kendskab til hans tanker omkring, hvordan håndbold skal spilles.

Det er klart, at en dårlig periode, som vi har haft, ikke kan undgå at påvirke en. Jeg har hele tiden troet på, at tingene nok skulle komme, men stadig været frustreret over hvorfor de ikke kom. På den måde har det været godt for os at vinde og få noget succes - og bevise at vi stadig godt kan spille håndbold og indfri egne forventninger. Det giver en helt anden mental og spillemæssig tryghed, når der kommer svære perioder i en kamp. Vi er blevet bedre til at håndtere det, fordi vi har vist at vi kan spille håndbold.

Fokus har været på os selv, vi har kigget indad og været ydmyge. Vi har glemt alt om tabellen og bare spillet håndbold, for det kunne jo ikke gå værre end at ligge sidst med 0 point. Det har handlet om os og om hvordan vi gerne vil spille, og det skal det også, når vi står overfor Ribe-Esbjerg i morgen.

Herre Håndbold Ligaen, 13. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 19. november 2018 kl. 19.30 i Dokken, Esbjerg
Dommere: Jakob Falkenberg Hansen og Daniel Stentoft Møller

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.rehh.dk/

Kampen kan ses på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00 eller følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescoren på http://tophaandbold.dk/mth