Victor og Svane.JPG (2)
Stefan.jpg

Stefan Nielsen før KIF-kampen: Et spørgsmål om indstilling!

Lørdag står Mors-Thy Håndbold overfor en af dansk håndbolds mest traditionsrige klubber, når modstanderen på modsatte banehalvdel i Vejen Fritidscenter er KIF Kolding. Vi har mødt KIF Kolding to gange i denne sæson. Først ekspederede vi dem ud af Santander Cup i sæsonens første kamp, og dernæst fik vi vores første turneringssejr den 1. november i Thy Hallerne, hvor KIF Kolding blev sendt hjem med et nederlag på 30-22.

En ting er hjemmebane i trygge rammer på Bette Balkan, en anden ting er udebane. Og netop KIF Kolding er et af de hold, som vi aldrig har besejret på udebane, så det er ikke en let opgave, vi står overfor. Kampens vigtighed er der ikke tvivl om med KIF Kolding placeret en plads og et point over os i tabellen. Vinderen af kampen får luft til 14. pladsen, som pt. indtages af TMS Ringsted.

Stefan Nielsen:
- Vi ved jo ikke helt, hvad der venter os. KIF Kolding er ramt af skader og stiller med en smallere trup end vanligt - de har dog en god start-7’er med teknisk gode og dygtige spillere. Vi skal være ydmyge overfor KIF Kolding, som flere gange i sæsonen har vist højt niveau kamp - deres meritter tæller bl.a. udebanesejr over Skjern samt uafgjort mod GOG og BSV. Jeg tror og håber, at vi kan drage fordel af at have flere ressourcer, for det kan vise sig at blive afgørende til sidst i kampen.

- Typisk for afgørende kampe som den her er, at det sjældent er flot og poleret håndbold, men mere et spørgsmål om indstilling og hvem, der vil det mest. Vi skal tage fat i hver enkelt del af kampen: Forsvar, angreb og kontra og gøre det færdigt. Som jeg før har sagt, så er processen det vigtige, og den skal vi ikke ændre på, for vi har spillet gode kampe mod TTH, Aalborg, delvist mod Lemvig og mod Århus Håndbold - det var bare kun mod Århus, at vi blev belønnet. Det point har til gengæld også skabt positivitet og optimisme i truppen.

Vi har aldrig vundet over KIF Kolding på udebane, og det kunne da være sjovt at vinde dernede og skrive sig ind i historien i Mors-Thy Håndbold.


Herre Håndbold Ligaen, 23. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 2. marts 2019 kl. 16.10 i Vejen Fritidscenter
Dommere: Martin Gjeding og Mads Hansen

Billetter til kampen kan købes her: https://kif.billetten.dk/

Kampen vises på TV2 kl. 16.10, og der er optakt fra kl. 15.55. Den kan som vanligt også følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Fra KIF Koldings hjemmeside: https://www.kif.dk/single-post/2019/03/01/Bundgyser-venter-i-Vejen