Victor og Svane.JPG (2)
Stefan-Nielsen_1.jpg

Stefan Nielsen forlænger med Mors-Thy Håndbold

Den erfarne allround’er har lavet en ny 2-årig aftale

Mors-Thy Håndbold og vores stærke allround-spiller, Stefan Nielsen har forlænget samarbejdet for yderligere 2 år, så kontrakten nu løber til 30. juni 2019. Indeværende sæson er Stefans anden i Mors-Thy Håndbold, og inden da han har spillet ligahåndbold i bl.a. Viborg HK og Skive fH.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Vi er selvsagt rigtig glade for at have aftalen med Stefan på plads - en aftale som dels er med til at skabe kontinuitet i truppen og dels signalerer at vi gerne vil belønne arbejdsomhed og dedikation. Stefans præstationer i denne sæson taler for sig selv, og vi ved, at vi i Stefan har en spiller, der knokler og giver sig 100 % for holdet til både træning og kamp og en spiller, som kan spille på stort set alle positioner og i begge ender af banen - så han er en vigtig del af opbygningen af Mors-Thy Håndbolds kommende hold”

Stefan Nielsen: ”Mors-Thy Håndbold er et godt sted at være. Vi har gode faciliteter, kulturen er god, nærmest familiær, og stemningen til vores kampe er imponerende - og er med til at gøre det sjovt og motiverende at spille, så valget har ikke været så svært for mig. Vi har en god og harmonisk trup med et godt match mellem ung og gammel, og det bliver spændende med nye indspark og en ny måde at tænke håndbold på med Søren Hansen ved roret fra næste sæson. Mine ambitioner er først og fremmest at spille og bidrage med det jeg kan til holdet, og så håber jeg, at vi kan forblive et stabilt ligahold, som overrasker en gang imellem.

Mors-Thy Håndbold har haft forståelse for, at jeg fortsat gerne vil kombinere håndbolden med mit civile job, hvilket også har haft betydning for min beslutning - og nu ser jeg frem til yderligere to år i den blå trøje.”

 

Stefan Nielsen, født: 5. april 1986
Højde: 184 cm. Vægt: 87 kg.
Erhvervsrådgiver hos Nykredit Center Viborg
Bosat i Viborg