Victor og Svane.JPG (2)
stefan1.jpg

Stefan Nielsen tager en tørn mere i Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold og Stefan Nielsen er blevet enige om at forlænge den nuværende aftale, og dermed er cheftræner Søren Hansens foretrukne playmaker gennem de sidste sæsoner også at finde på holdkortet i den kommende sæson 2019/20.

- Jeg er glad for at kunne forlænge min aftale for endnu en sæson. Jeg synes, at det siger meget om mit forhold til Mors-Thy Håndbold, at jeg nu står overfor min femte sæson. Mine og klubbens værdier er de samme, og jeg elsker den passion for håndbold generelt og for Mors-Thy Håndbold, som jeg oplever både i og omkring klubben, siger Stefan Nielsen.

Det handler om balance i tingene for Stefan Nielsen.

- Her har Mors-Thy Håndbold vist stor imødekommenhed og fleksibilitet i forhold til at få min dagligdag med håndbolden og et civilt job til at gå op i en højere enhed, siger han.

Forventningerne er afstemte

Hos Mors-Thy Håndbold ser man naturligvis positivt på forlængelsen.

- Vi er glade for at kunne beholde Stefan Nielsen en sæson mere i Mors-Thy Håndbold. Efter fire år kender vi efterhånden hinanden ret indgående, og vi ved hvad vi får, ligesom Stefan også ved, hvad han har med at gøre i forhold til klub, træner og stab, fortæller Henrik Hedegaard.

Han glæder sig over at have allround-spilleren i staben.

- Han er en spillertype, som let tilpasser sig til de opgaver han bliver tildelt, taktisk er han god, og han sætter sine medspillere godt i scene. Derudover er han en af de mest rutinerede spillere i en trup med en del unge spillere, siger Henrik Hedegaard.

Stefan Nielsen går i gang med sin femte sæson i Mors-Thy Håndbold, og er den spiller i den kommende trup, som har været længst tid uden afbrydelser i klubben.

FAKTA:
Stefan Nielsen, født 5. april 1986
Højde: 184 cm. Vægt: 88 kg.
Erhvervsrådgiver hos Nykredit
Bosat i Viborg