Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Stimen skal fortsættes

Onsdag aften fortsætter rækken af kampe i december måned, og vi håber selvfølgelig på at vi kan fortsætte julemånedens stime af sejre - indtil nu er det blevet til 4 point ud af ligeså mange mulige.

Vi gæster Den Runde Hal i Herning, hvor HC Midtjylland huserer. Værterne indtager pt. 888ligaens 10. plads med 11 point efter 14 kampe. HC Midtjylland fik en forrygende start på sæsonen med sejre i de tre første kampe - heriblandt over Mors-Thy Håndbold i 2. spillerunde. Herefter har resultaterne været svingende, blandt de store præstationer finder vi en sejr over BSV og blandt de absolutte lavpunkter 29-16-nederlaget til Ribe-Esbjerg HH for 2 uger siden.

Vi tabte med et enkelt mål i vores første opgør mod HC Midtjylland efter en kamp, hvor vi haltede bagefter i store dele og alligevel kæmpede bravt og havde muligheden for at udligne til sidst. En af de ting, som har været kendetegnende for holdet i denne sæson og som ifølge Kasper Lindgren også skal bringes i spil i kampen i morgen:

- Det bliver en svær kamp, hvor vi virkelig skal præstere og kæmpe, hvis vi skal have point med hjem. Vi vil rigtig gerne have revanche fra den omvendte kamp, og vil med en sejr også lægge yderligere afstand til HC Midtjylland. Vi skal bringe en masse fysik ind i kampen, gå knaldhårdt til den i forsvaret og få afværget deres dygtige skytter, og så skal vi naturligvis arbejde videre med vores kontrafase, som var forrygende i sidste kamp mod SønderjyskE. Får vi det hele til at køre i morgen, så er der en god chance for at vi kan trække det længste strå.

Efteråret har indtil videre været et drømmescenarie for 19-årige Lindgren, som har fået en - for ham selv - overraskende stor rolle på banen, hvor det er blevet til masser af spilletid primært i forsvaret:

- Jeg har fået en stor chance, da både Asbjørn og Mads har været ude med skader, så jeg har fået meget tid på banen, hvilket er pissefedt! Jeg er glad for den tillid, som Søren og Heino har vist mig, og jeg er glad for at have spillet så meget - det havde jeg slet ikke turdet håbe på, da vi gik i gang med sæsonen, fortæller Lindgren.

Når kampen mod HC Midtjylland fløjtes i gang, er det med en busfuld med kampklare tilhængere fra Bette Balkan på lægterne i Den Runde Hal. Der er start kl. 18.30, og begivenhederne styres af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

888ligaen, 15. runde: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 13. december 2017 kl. 18.30 i Den Runde Hal, Herning

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.hcmidtjylland.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Plus med Jan K og der udover følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra HC Midtjyllands hjemmeside: http://hcmidtjylland.dk/nyheder/optakt-moralen-og-fighten-skal-tages-med-videre/