Storsejr i Skanderborg

Det hele gik op i en højere enhed for Mors-Thy Håndbold i aftenens opgør mod Skanderborg AGF Håndbold. Mors-Thy Håndbold vandt hele 36-26 efter en pauseføring på 17-13. The Dynamic Duo, Frederik Tilsted og Marcus Midtgaard stod for i alt 24 af Mors-Thy Håndbolds mål, og Bette Balkan havde fået selskab af Mors-Thy Håndbold Akademi, som i den grad tændte op under fælleden.

Frederik Tilsted stod bag Mors-Thy Håndbolds første 3 scoringer, alle sat ind på straffekast. SAH havde deres første og eneste føringer ved 5-4 og 6-4. Her gik Mors-Thy Håndbold til 6-8 og var i front resten af kampen. Forsvaret tog fat og Svend Rughave tog fra. Henrik Tilsted fik direkte rødt kort efter 20 minutter ved stillingen 8-10, men det lod holdkammeraterne sig ikke ryste af, og den første tremålsføring kom ved 10-13 efter 24 minutter, og Nicolaj Spanggaard lukkede halvlegen med sin 3. scoring til 13-17.

SAH scorede to hurtige efter pausen, men Mors-Thy Håndbold holdt hovederne kolde og kom hurtigt tilbage på sporet. Svend Rughave sørgede for første femmålsføring med en sikker scoring på tomt mål - 16-21 efter 36 minutter, og herfra var der kun én vej. Mors-Thy Håndbold øgede stille og roligt føringen og nåede de 10 måls forspring, da Magnus Norlyk gjorde det til 21-31 med 9 minutter tilbage. Og det blev ved de 10 mål kampen ud, og Mors-Thy Håndbold kunne pakke en ti-målssejr og to point i bussen hjem til Mors og Thy.

Herreligaen, 3, runde: Skanderborg AGF Håndbold – Mors-Thy Håndbold 26-36 (13-17)

Direkte rødt kort: Henrik Tilsted, Mors-Thy Håndbold

Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 6-4, 6-8, 10-13, 11-15, 13-15, 16-22, 20-27, 21-31, 24-32

Tilskuertal: 1.359

Herreligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK