Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Aars.jpg

Storsejr over Aars HK

Mors-Thy Håndbold spillede tirsdag aften mod Aars HK i holdets 3. kamp, et ubekendt blad i 2. divisions-sammenhæng, efter deres ophøret af deres holdfællesskab med Farsø KFUM. Holdet består primært af unge spillere fra egne rækker. Især i første halvleg voldte gæsternes højre back problemer - gang på gang havde Mors-Thy-defensiven svært ved at finde den rigtige højde, hvilket gav lette scoringer.

I den anden ende boltrede Nicolaj Spanggaard sig med gode gennembrud og skud fra distancen og allerede efter 8 minutters spil valgte Aars HK at give ham overfrakke på. I stedet tog debutanten Heino Holm Knudsen over med sin gammelkendte power, mens Kristian Møller leverede lækkerier fra fløjen, og således kunne værterne gå til pausen foran med i enkelt mål - en føring som med lidt mere skarphed sagtens kunne have været større.

Det var et helt andet Mors-Thy-hold, der kom på banen efter pausen. Et 5-1-forsvar med en fremskudt Nørbjerg var med til at hjælpe Ludwig Uggla for alvor i gang i målet, og i angrebet fortsatte Aars med at mandsopdække Spanggaard, hvilket efterlod god plads til de resterende markspillere - rent guf for bl.a. Frederik Nørbjerg og Andreas Dam.

Lars Krarup:

- Det var en fin kamp, og jeg synes at vi arbejder godt med de spillere der er til rådighed i dag. Alle knokler, og vi får løst de taktiske ændringer, som Aars kommer med, mens de ikke får løst vores. Det undrer mig at de fastholder deres mandsopdækning af Spanggaard, for det giver os ekstremt meget plads, og der har vi altså nogle hurtige spillere. Og så kunne vi se, hvilken forskel det gør at have en rutineret spiller som Heino med, som kan binde enderne sammen i forsvaret og slå bolden i jorden, når der er brug for det - det er godt for de unge drenge. En dejlig sejr og fint at være tilbage på sporet igen.

 

2. division, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Aars HK 29-20 (15-14)

Målscorere:
Heino Holm Knudsen 9
Nicolaj Spanggaard 8 (2)
Frederik Nørbjerg 5
Kristian Møller 3
Andreas Dam 3 (1)
Kasper Have 1

Stillinger undervejs: 2-2, 3-5, 8-8, 13-12, 17-15, 21-16, 23-17, 27-19

Tilskuertal: 80

Næste kamp: Viborg HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 5. november kl. 17.00 i Viborg Stadionhal