Storsejr over Fredericia HK

1.149 tilskuere i en fantastisk kulisse overværede Mors-Thy Håndbold sende gæsterne fra Fredericia HK hjem med et nederlag på 37-24 efter en pauseføring på solide 18-8.

De blå gav sig selv og publikum en flot start og med Rasmus Henriksen som sikker sidste skanse skulle der gå 11 minutter, inden gæsterne fik scoret deres første mål til stillingen 6-1. Mors-Thy Håndbold-spillerne satte ikke mange fødder forkerte, og det blev 12-3 og 15-4 inden føringen landede på 10 mål efter de første 30 minutters forrygende håndbold.

Selvom Fredericia HK fik spillet sig bedre ind i kampen i anden halvleg, var det stadig med Mors-Thy Håndbold i teten, og midt i anden halvleg var føringen på ni mål. Bette Balkan var vilde, og stemningen nåede uanede højder, da Rasmus Henriksen lavede en griber på gæsternes venstre fløj for derefter at sætte sin anden scoring i træk på tomt mål til 32-19.

I slutningen af kampen var der ligadebut til Rasmus Houmøller og Casper Würtz, og Malthe Bull fik hjemmebanedebut i den blå trøje - alle tre fra Mors-Thy Håndbold Akademis U19-hold.

HTH Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK 37-24 (18-8)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Fredericia HK 4

Stillinger undervejs: 1-0, 4-0, 6-1, 9-3, 12-3, 15-4, 17-8, 20-11, 22-14, 25-17, 30-19, 33-20, 35-22

Tilskuertal: 1.149

HTH Herreligaen, 9. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold