Victor og Svane.JPG (2)
IMG_5571.JPG

Storsejr over GOG

18-målssejr i sæsonpremieren

Mors-Thy Håndbold fik en forrygende start på 888ligaen med en storsejr på hele 19-37 over GOG Håndbold i en gulklædt GOG Arena, hvor en lille flok medrejsende Mors-Thy Håndbold-fans med Amager Support i spidsen tog føringen på lægterne, mens de blåklædte tog den på banen.

Mors-Thy-drengene var i den grad klar fra start, og med føringer på 3-9 og 7-13 gik gæsterne til pausen foran 11-18. I anden halvleg fortsatte Mors-Thy Håndbold de gode takter, og straffede GOG’s mange fejl og scorede flere gange på tomt mål. 19-37 på måltavlen efter 2 x 30 minutter - en fantastisk kamp, en skøn sejr og to dejlige og vigtige point.

Nickolei Jensen blev igen sit holds topscorer, og det ser ud som om, at den ambitiøse venstre back er faldet godt til i den blå trøje:

- Ja, jeg er faldet rigtigt godt til, og det synes jeg også at man kan se i dag. Vi begynder at finde hinanden og vores spillestil. I træningskampene har vi prøvet nogle forskellige ting af, men nu ved vi efterhånden hvad vi skal spille.

I dag spiller vi stort set en fejlfri kamp - kun i de første fem minutter har vi lidt problemer defensivt, hvor vi ikke får fat i deres stregspillere. Alle byder ind med noget, Kasper Larsen står en fantastisk kamp i målet, og så havde vi god opbakning fra vores fans. Det er første gang, at jeg har oplevet drengene fra Amager Support, og man må sige at de går all-in. Det var virkelig fedt, sagde en glad Nickolei Jensen umiddelbart efter kampen.

Plankeværket Kasper Larsen krydrede en redningsprocent på omkring de 50 med to scoringer på tomt mål og den lange keeper var ovenud begejstret for sin første ligakamp i Mors-Thy-trøjen:

- Jeg er fuldt ud tilfreds! Det er vanvittigt at vinde med 18 mål i GOG - det er der ikke mange, der gør. Stor ros til alle gutterne for en super præstation - alle var klar fra start, vores ting lykkes, og vi står godt i defensiven og får lukket helt ned for GOGs normalt ellers så farlige kontramaskine. I angrebet spiller vi kontrolleret og stort set uden fejl og næsten alt lykkes for os i dag - det giver selvtillid med til de næste kampe, lyder det fra Kasper Larsen, som ligesom Nickolei Jensen er faldet godt til i sin nye klub:

- Jeg er glad for at være i Mors-Thy Håndbold. Mine holdkammerater er nogle søde drenge, og alt omkring holdet fungerer. Jeg følte mig hurtigt godt tilpas på holdet og i klubben, og selv om jeg har døjet lidt med både baglår og ryg her i opstarten, så synes jeg at jeg er faldet godt ind i spillet, og jeg har en god fornemmelse inde bag forsvaret - det var sgu bare en fed følelse i dag, slutter Larsen.

Cheftræner Jan Paulsen smilede over hele femøren efter den store sejr over GOG:

- Vi spiller en rigtig god kamp. Spillerne leverer en koncentreret indsats hele kampen igennem, og vi kan tage fra GOG med en overraskende storsejr. Vi troede på, at vi kunne vinde, selvom GOG er en meget svær udebane, og man må sige at drengene gik all-in i dag.

Defensivt fik vi en lidt svær start, hvor især deres stregspil voldte os problemer, angrebsmæssigt spillede vi med høj disciplin og med meget høj scoringsprocent - og taktisk lykkes det for os at variere mellem 6 mod 6 og 7 mod 6, hvor sidstnævnte fungerer rigtigt godt i dag.

Spillerne skal have ros for at gå ind til at svær anden halvleg, hvor vi var 100 % klar fra start, og alle leverer en god indsats i dag. Vi er superglade og meget tilfredse, og nu skal vi nyde sejren - men der venter en ny kamp på lørdag, og den tager vi fat på i morgen, slutter cheftræneren med et smil.

888ligaen 1. runde
GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold 19-37 (11-18)

Målscorere:
Nickolei Jensen 7 (1)
Christoffer Cichosz 6
Marcus Dahlin 4
Henrik Tilsted 4
János Stranigg 4
Stefan Nielsen 4 (3)
Allan Toft Hansen 3
Kasper Larsen 2
Lasse Pedersen 2
Mads K. Andersen 1

Næste kamp: 888ligaen,  2. runde
Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 17. september kl. 15.00 i Thy Hallerne

Billetter kan købes i indgangen og her: http://shop.morsthy.dk/