Storsejr til 2. div. over Åstrup/Hammelev

Små 200 tilskuere overværede, da Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge sluttede af med maner på hjemmebane, da de lørdag eftermiddag vandt med hele 36-23 over Åstrup/Hammelev fra nederste del af tabellen.

Fra starten af var det fuld blæs på kontramaskinen, og efter 5 minutters spil var hjemmeholdet foran 5-1 på en god start for Ludwig i målet og et stærkt forsvar, som effektivt lukkede ned for gæsternes mange forsøg på stregindspil. Åstrup/Hammelev spillede sig langsomt ind i kampen og kom på 7-5 og senere 11-8. Mors-Thy’erne brændte en del oplagte chancer og begyndte at sløse i forsvarsdelen - og selv om man sad med en klar fornemmelse om, at Mors-Thy Håndbold var det bedste hold, og at det bare var et spørgsmål om tid, inden de ville løbe fra Åstrup/Hammelev, spillede gæsterne friskt til og hang på til pausestillingen 16-14.

Forløsningen kom i anden halvleg, hvor Mors-Thy’erne ganske enkelt overstrålede gæsterne i alle spillets facetter. Frederik Holst var kommet på mål og pillede med lethed Åstrup/Hammelevs forsøg og lagde det ene perfekte udkast efter det andet til Mors-Thy Håndbolds lynhurtige fløje - herunder et millimeter-præcist udkast, som Kasper Have omsatte til mål. 36-23 stod der på måltavlen efter 60 minutters hæsblæsende håndbold.

Efter kampen var der ”afterparty” for spillere, ledere, forældre, sponsorer mm. i VIP-loungen i Sparekassen Thy Arena | Mors, inden drengene holder fest i aften. Stort tillykke med puljesejren i 2. division!

2. division, 21. runde: Mors-Thy Håndbold - Åstrup/Hammelev 36-23 (16-14)