Victor og Svane.JPG (2)
Nicklas Graugaard.JPG

Stortalent fuldender Mors-Thy Håndbolds målmandstrio

17-årige Nicklas Graugaard Nielsen bliver den 3. målmand i Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har lavet en 3-årig aftale med landsholdsaktuelle Nicklas Graugaard Nielsen, som pt. slår sine folder på HF Mors’ U18-hold. Nicklas har tidligere spillet i en af vores samarbejdsklubber, Morsø HK, og kom til HF Mors som U14-spiller. Siden da er det kun gået én vej, og nu kulminerer den foreløbige karriere med en plads i U18-ligaen med HF Mors og udtagelse til det danske U19-landshold.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: - Det er fint, at vi allerede nu har vores målmænd på plads. Nicklas er et produkt af vores egen talentudvikling, og han har alle forudsætninger for at nå langt. Planen er, at han skal ”stå i lære” og suge til sig fra Kasper Larsen og Jonas Degnbol. Nicklas er en fast del af det danske U19-landshold, og han får gode skudsmål fra målmandstræner, Michael Bruun. Vi tror på, at hvis Nicklas fortsætter sit hårde arbejde, så kan han drive det langt og forhåbentlig udvikle sig til at blive ligamålmand.

Nicklas Graugaard Nielsen: - Jeg glad og stolt over at skulle være en del af Mors-Thy Håndbold. Jeg glæder mig til at blive en del af ligatruppen og er spændt på alt det nye, der venter. Min ambition er at fortsætte min udvikling og få en fornemmelse af liganiveauet og forhåbentligt selv ramme det. Det bliver fedt at spille og træne sammen med bl.a. Kasper Larsen, som jeg kan lære en masse af, hvilket jeg glæder mig til. Nu er det op til mig selv at gribe chancen og vise mit værd, så må vi se om det rækker til spilletid. 

Nicklas Graugaard Nielsen, født: 2. maj 1999
Højde: 198 cm. Vægt: 95 kg.
Går på Morsø Handelsgymnasium
Bosat i Vester Jølby