Victor og Svane.JPG (2)
20180801_172229.jpg

SUP's up!

Det var ingen ringere end 4 x europamester og 4 x verdensmester Casper Steinfath, der stod for undervisningen, da Søren Hansen i formiddag havde sat Mors-Thy-drengene stævne i sommerklædte Klitmøller til en omgang Stand Up Paddling. Iklædt våddragter og udstyret med boards og padler fik truppen en lille afbræk fra den daglige håndboldtræning, og det blev til et par fornøjelige timer på vandet.

For nogle var det første møde med SUP, andre havde prøvet det før - bl.a. Mads, Søren P. og Lasse P. viste fine takter. I den anden ende af skalaen lå bl.a. Ronnie og Asbjørn og også Dahlin havde svært ved at finde balancen på brættet.

Casper Steinfath:
- Det var sjovt at se de her store, stærke håndboldspillere i et for dem ukendt element, fulde af energi og villige til at tage imod - og fedt at se dem lære undervejs. De gav den gas, blev ved med at kæmpe og gav ikke op, og så var det megainspirerende for mig at se deres store smil og legende tilgang, som lige ledte mig tilbage til dengang, jeg selv startede.

Søren Hansen:
- Det har været en dejlig og solrig dag i skønne Klitmøller, og perfekt at det kunne lade sig gøre, at Casper kunne tage os med på vandet. Drengene har været igennem et par hårde træningsuger, og dagen på vandet i dag var ment som adspredelse fra hallen og styrkelokalet, hvor vi kunne lave noget andet og hygge os sammen.

Du kan se, hvordan Mors-Thy’erne klarede sig på vandet på TvMidtVest kl. 19.30 og på TV2 kl. 22.00.