Victor og Svane.JPG (2)
Jacob Hansen.JPG

Suveræn sejr til 2. division

Det blev til en stensikker og suveræn sejr, da Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer ræsede gæsterne fra Nøvling IF over i eftermiddagens opgør i Thy Hallerne. Gæsterne var med til midtvejs i første halvleg, og herfra trak de blåklædte fra til pausestillingen 17-11.

I anden halvleg fortsatte det flotte spil, og da Andreas ”Rames” Vilhelmsen samtidig tog fra i Mors-Thy-målet, kunne hjemmeholdet stille og roligt øge yderligere, og ved slutfløjtet var pauseføringen på seks mål fordoblet, og Mors-Thy Håndbold gik fra banen med en overbevisende sejr på 37-25.

Assistenttræner Flemming Hangaard:
- Vi spiller en god kamp, hvor vi kommer til gode chancer hver gang, vi er i angreb, og hvor vi ikke har problemer med at score, og samtidig står Rames på 44 % i målet. Det var en god indsats mod et hold, som før har voldt os problemer. Der var flow og masser af tempo i vores spil, og uanset hvem vi satte på banen, så kørte det bare. Det er fordelen ved det system, vi har, hvor vi spiller de samme ting på ligaholdet, 2. division og U19-holdet. Der var gode præstationer hele vejen rundt, og Oscar von Oettingen fik en flot debut i den blå trøje, Jacob Hansen spillede en god kamp, og det samme gjorde Andreas Vilhelmsen i målet, siger Flemming Hangaard

2. division, 7. runde: Mors-Thy Håndbold - Nøvling IF 37-25 (17-11)

Målscorere:
Jacob Hansen 7
Jonas Hermannsen 6
Anders Svarrer 6
Oscar Von Oettingen 5
Victor Thomadsen 4
Morten Libak 3
Viktor Bergholt 3 (1)
Rasmus Houmøller 1
Nicklas ”Kempa” Jensen 1
Mikkel Olesen 1

Redninger:
Andreas Højer Vilhelmsen 22/47

Næste kamp:
2. division, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Løgstør HK
Søndag d. 21. november kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Entré kr. 25,-
HUSK coronapas!