Victor og Svane.JPG (2)
Jan-Paulsen_1.jpg

Svær udebane venter

Onsdag aften drager Mors-Thy-drengene til Ceres Arena i Århus, hvor en svær udebane venter. Cheftræner Jan Paulsen kender hallen og klubben som sin egen bukselomme fra sin tid som spiller i klubben:

- Det er anderledes at spille i Århus - hallen er en af de største i Danmark, og der er langt til tribunerne og masser af plads bag målet. Så den er alt andet end det, vi kender fra vores forholdsvis små og intime haller i Thy og på Mors, forklarer cheftræneren, som også har sat lidt ord på dagens modstander:

- Århus Håndbold fik en dårlig start med fire nederlag i de første fire kampe. De er siden hen kommet sig og har skrabet ni points til sig i de sidste syv kampe. Holdet har rustet op med store profiler som Róbert Gunnarsson, Minik Dahl Høegh og de to højre backs Ómar Ingi Mágnusson og Anders Martinusen - læg dertil rutinerede kræfter som Sebastian Henneberg og Henrik Hansen - det vidner om et hold med masser af klassespillere, lyder det fra Jan Paulsen.

Mors-Thy Håndbold spillede en fin kamp mod TTH Holstebro sidste onsdag, men måtte desværre forlade banen med et nederlag - der var dog positive takter at spore:

- Vi er kommet lidt op med panden og med humøret efter en rigtig god præstation mod TTH Holstebro i Thy Hallerne i onsdags. Vi kæmper stadig med at finde sikkerhed og stabilitet i vores spil og med at minimere vores fejl - og det er kun naturligt med så mange ny spillere på holdet. Det er på positiv-siden at vi laver hele 28 mål mod TTH Holstebro, da vores angrebsspil har haltet gevaldigt i nogle af kampene. Selv om der venter os en svær modstander og en hård kamp i aften, så går vi benhårdt efter at levere en indsats som i sidste kamp, og så må vi se hvor langt det rækker, slutter Jan Paulsen af.


888ligaen, 12. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold

Onsdag d. 30. november kl. 18.30 
Ceres Arena
Stadion Allé 70, 8000 Århus

Billetter til opgøret kan købes på: https://billet.aarhushaandbold.dk/events

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus.