Victor og Svane.JPG (2)
MTH-Drammen_A3_2.jpg

Testkamp i Hanstholm

Lørdag rykker Mors-Thy Håndbold til Hanstholm for en stund, når vi møder norske Drammen HK i en testkamp. Det er ikke mere end en uge siden, at de to hold sidst tørnede sammen i Grimsrud Cup i Norge, hvor Mors-Thy’erne for alvor fik ørerne i maskinen og gik fra banen med et nederlag på otte mål.

Nickolei Jensen:
- Dét skal revancheres, så vi må se, om vi kan score på vores chancer i morgen! Vores mange afbrændere var helt klart grunden til at vi tabte så stort og i det hele taget tabte i lørdags, hvor Drammen bl.a. scorer hele 13 kontramål. Vores mål i morgen er at vinde kontra-delen, lave færre tekniske fejl og vinde kampen.

Vi håber at mange har lyst til at komme og se os i nye omgivelser i Hanstholm Hallerne. Vi nyder at komme ud og besøge hallerne rundt omkring i Mors og Thy og møde nye mennesker, så det kunne være fedt med en fyldt hal i morgen, lyder det fra Nickolei.

I pausen mellem de to halvlege er der ærtepose-konkurrence, og efter kampen er der mulighed for en autograf, et billede og en snak med spillere og trænere fra Mors-Thy Håndbold.

 

Testkamp: Mors-Thy Håndbold - Drammen HK (NO)
Lørdag d. 26. august kl. 13.00 i Hanstholm Hallerne

Entré kr. 25,-
Børn under 15 år gratis