Victor og Svane.JPG (2)
TF-logo JPG.jpg

Thisted Forsikring dobler op på efterårets støtte til lokale idéer

Thisted Forsikring uddeler i dette efterår dobbelt så mange penge som sædvanligt, hele 400.000 kr. til projekter der skaber lokalt liv og glæde.

Sidste gang Lokalsikringsprisen blev uddelt, kom der rekordmange ansøgninger, nemlig over 300 gode idéer og initiativer fra lokale ildsjæle og foreninger, og mange søgte om større beløb end tidligere. Derfor har Thisted Forsikring besluttet at samle uddelingen af Lokalsikringsprisen til én samlet uddeling – og det betyder at det lokale forsikringsselskab nu melder klar til at uddele hele 400.000 kroner til projekter der styrker og bærer fællesskabet frem. Ansøgningsfristen er den 15. september 2017.

Støtter de små initiativer og idéer
”Det gode lokale liv handler om fællesskab – og det gør forsikring faktisk også. Vi støtter store sportsklubber med sponsorater – men vi har også Lokalsikringsprisen fordi vi vil støtte de mindre projekter, foreninger og initiativer, og de lokale ildsjæle. De gør en mindst lige så stor indsats for sammenholdet og livet i lokalsamfundet. Det har vi kæmpestor respekt for. Og som kundeejet forsikringsselskab kan vi netop vælge at støtte der hvor det gælder, der hvor vores kunder bor, der hvor det betyder noget,” siger administrerende direktør Dennis René Petersen fra Thisted Forsikring.

To millioner kroner i støtte til lokale projekter siden 2011
Med Lokalsikringsprisen har Thisted Forsikring uddelt knap 1.850.000 kr. i støtte til gode lokale projekter siden prisen blev stiftet tilbage i 2011. Med uddelingen i dette efterår når man altså op på over 2 millioner kroner som er blevet givet til lokale initiativer og ildsjæle. Derudover har selskabet efterfølgende givet ekstra sponsorater til flere af de projekter der har modtaget midler fra Lokalsikringsprisen. Og dermed er Thisted Forsikring samlet set blandt de allerstørste bidragsydere til lokalområdet. Blandt meget andet har man givet støtte til Natteravnene, vågekoner, skatere i Bedsted, Glyngøre Vandpark, Veterancafé Skive, Thisted Lilleby, støttesamtaler for børn i sorg, Klitmøller Gospelkor og til genopførelsen af en bro ved Ringbæk Sø i Nationalpark Thy.

Hvem kan søge?
”Det gode ved Lokalsikringsprisen er at kun fantasien sætter grænser. Det eneste vi ønsker, er at støttekronerne går til projekter og initiativer der er med til at styrke og bære fællesskabet frem i lokalsamfundet – der hvor vores kunder har deres liv og hverdag,” fortæller marketingmanager i Thisted Forsikring Rasmus Ustrup.

Der er åben for ansøgninger indtil den 15. september.  Hos Thisted Forsikring glæder de sig meget til at læse alle ansøgninger. Læs mere om Lokalsikringsprisen på www.thistedforsikring.dk/lokalsikringsprisen.

Også en flittig sponsor af lokalsporten
Thisted Forsikring er også kendt for at være en aktiv sponsor af de lokale sportsforeninger, ikke mindst som hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold, Thisted FC, HF-Mors Håndbold og Thisted FC Elite.

KONTAKT: Marketingmanager Rasmus Ustrup, Thisted Forsikring – 60 67 98 49 / rau@thistedforsikring.dk

Læs mere om Lokalsikringsprisen og ansøg her: https://www.thistedforsikring.dk/lokalsikringsprisen