Victor og Svane.JPG (2)
TF-logo JPG.jpg

Thisted Forsikring fortsætter som hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold

- Vi står bag ved Mors-Thy Håndbold. Så enkelt kan det siges, lyder det fra Dennis René Petersen, administrerende direktør for Thisted Forsikring

Jyske Bank har meddelt at man ikke forlænger hovedsponsoratet af Mors-Thy Håndbold. Det gjorde klubbens fremtid usikker. Uden en af de to hovedsponsorer ser det skidt ud for liga-håndbold i Mors-Thy.

Nu lyder den gode nyhed at Thisted Forsikring igen viser sig som en solid støtte for de blå og deres mange fans.

- Vi står nu i den særlige situation at vi øger vores sponsorat i Mors-Thy Håndbold. Havde du spurgt mig for et år siden, havde jeg ikke forudset det her. Men vi ved at håndbolden er en ganske vigtig del af det lokale liv. Og nu står klubben så i en uventet situation ved at Jyske Bank trækker sig som hovedsponsor. Der er vi så sådan indrettet i Thisted Forsikring at vi tænker, handler og agerer med udgangspunkt i at bakke op om lokalområdet – det ligger i simpelthen i vores DNA. Det er let at støtte i de gode tider – vi tror på at man også skal være der for hinanden når det er svært. Derfor var vi slet ikke i tvivl om at vi ville udvise lokal ansvarlighed og påtage os opgaven, så vi også i de kommende år har liga-håndbold på højt niveau her på egnen, siger Dennis René Petersen.

I Mors-Thy Håndbold er glæden til at tage og føle på.

- Der er ingen tvivl om at vi har haft sved på panden siden Jyske Bank for nogle få måneder siden meddelte at de ville fratræde som hovedsponsor. Det er en alvorlig situation for en klub som os, fordi vi er afhængige af at virksomhederne bakker os op, så vi kan levere noget rigtig godt håndbold. Ikke bare på eliteplan, men også til glæde for de mange amatørspillere og vores fantastiske fans som ser op til og følger klubben trofast. Vi er utrolige glade og taknemlige for opbakningen fra Thisted Forsikring. Og vi synes faktisk at det her handler om mere end håndbold. Den form for støtte som en lokal virksomhed som Thisted Forsikring giver, er med til at sikre at der er et levende sports- og foreningsliv her i området også mange år fremover. Det ønsker vi at alle der følger os, skal være klar over, siger bestyrelsesformand Johannes Søndergaard fra Mors-Thy Håndbold.

Sponsoratet er to årigt og træder i kraft den 1. juli 2017.

Kontakt
Administrerende direktør Dennis René Petersen, Thisted Forsikring - 23250505 / drp@thistedforsikring.dk

Bestyrelsesformand Johannes Søndergaard, Mors-Thy Håndbold – 20 49 13 04 / johshave@mail.dk