Victor og Svane.JPG (2)
Ung Annonce.JPG

Thisted Forsikring hjælper dig med dit barns forsikringer

KÆRE FORÆLDRE,
Kom dit barn ind på en videregående uddannelse? Der er tusind ting at ordne, og det er ikke alt sammen noget der kan lægges i flyttekasser. Husk at forsikring er en af dem! Har I for eksempel tænkt på...

  • 🔥👨🚒🏠 Hvem hjælper hvis der har været brand der hvor dit barn bor? Eller i naboværelset på kollegiet? Hvordan renser I røgskadede ting? Hvor skal dit barn bo indtil boligen kan bebos igen?
  • 🚀🥊👨🍳 Hvordan er dit barn sikret på sit studiejob? Og i sin fritid? Dyrker dit barn farlig sport? Hvad sker der hvis dit barn bliver skyld i en skade på andres ting eller deres person?
  • 👟🎒🕶 "Jamen, jeg har jo ikke særlig mange ting." Det hører vi tit. Men hvis de fleste af dit barns ting skal genanskaffes på én gang på grund af et uheld, kan det så gøres på en SU?
  • 💉💊 👩 Hvordan kan du hjælpe dit barn ved kritisk sygdom? Det kan være hvis der er behov for alternative behandlinger eller aflastning i en svær periode.

Du eller dit barn er altid velkommen til at ringe til os. Vi kan svare på jeres spørgsmål - og vi giver gerne gode råd oveni ☎️ 96 19 45 00 eller se mere på https://www.thistedforsikring.dk/privat/kunde/kunde/ung