Victor og Svane.JPG (2)
Vi Støtter det gode ungdomsliv.png

Thisted Forsikring klar til at støtte ungdomslivet

Hos vores hovedsponsor Thisted Forsikring er det en hjertesag at støtte det lokale liv. I 2019 vil selskabet støtte det gode ungdomsliv. Det sker som tidligere under navnet ”Danmarks Rygrad støtter”. I år har selskabet dog gjort noget helt nyt…

Men inden Thisted Forsikring gik i gang med ansøgningsproceduren, stillede de sig selv et vigtigt spørgsmål: Hvem ved hvad de unge tænker?
- Vi spurgte os selv: Er det egentligt os ”gamle” der kan sige noget begavet om, hvad der egentlig er vigtigt for de unge i Danmarks Rygrad i dag? Svaret ligger jo nærmest i spørgsmålet,” fortæller administrerende direktør Dennis René Petersen med et glimt i øjet.

Derfor gjorde man noget helt nyt. Thisted Forsikring inviterede ni unge ind i et tv-studie i en hel dag. Her skulle de unge arbejde med og tale om de emner der var vigtige. Et kamerahold var med som ”flue på væggen”.

De unge havde aldrig mødt hinanden før. De kommer fra forskellige baggrunde og steder i ”Danmarks Rygrad”, Nord-, Midt- og Vestjylland. De har helt forskellige fritidsinteresser, forskellige drømme for fremtiden, og de går på forskellige uddannelser.

De unge skulle tale om det gode ungdomsliv i Danmarks Rygrad.

Magi i tv-studiet
- Vi var virkelig spændte! Vi skulle møde de unge for første gang, og de skulle møde hinanden få minutter før filmholdet gik i gang med at optage. Så skulle vi skyde i fem timer, og det skulle blive til fire film. Det var nervepirrende,” fortæller kommunikationschef i Thisted Forsikring, Katrine Dahl Clement.

Men det blev en helt særlig dag, fortsætter hun.

”Jeg måtte lige synke en klump undervejs i optagelserne fordi de unge medvirkende gav så meget af sig selv. De glemte lynhurtigt kameraerne og faldt i snak. De brænder virkelig for lokalområdet, de har skarpe holdninger, og de har virkelig meget at byde på i forhold til hvad der skal til for at Danmarks Rygrad også i fremtiden er et godt sted for unge. Vi var vist alle sammen lidt rørte over den magi, der opstod,” siger Katrine Dahl Clement.

Søg støtte til det gode ungdomsliv
I løbet af juli og august sender Thisted Forsikring de fire film som blev optaget med de unge, ud på Facebook, Youtube og Instagram. Filmene dækker fire temaer som er vigtige for de unge: Fællesskab, fritid, fremtid – og så en kærlig opsang til andre unge.

”Det viser sig jo at vi har det bedste råstof her i Danmarks Rygrad, nemlig vores unge mennesker. De er bare klar! De vil gerne løfte faklen og gøre noget godt for lokalområdet og for det lokale fællesskab blandt unge. Det glæder vi os til at støtte op omkring, når ansøgningsperioden går i gang den 10. september,” siger administrerende direktør Dennis René Petersen.

Alle der har et projekt eller initiativ der handler om det gode ungdomsliv i Danmarks Rygrad, kan søge Thisted Forsikring om støtte. 

Fakta om støtten:
- Der uddeles op til 250.000 kroner til det gode ungdomsliv i 2019
- Ansøgningen skal være en video på højst to minutter
- Ansøgningsperioden er 10. september til 1. oktober 2019
- Der udvælges 5-7 projekter som går videre til afstemning
- Alle kan være med til at stemme på de 5-7 projekter i afstemningsfasen
- Projekter skal være geografisk forankret i Nord-, Midt- og Vestjylland
- Projektet skal være baseret på frivillighed
- Se flere detaljer på www.thistedforsikring.dk/danmarksrygrad

 Du kan læse mere om, hvordan du søger støtte til Det gode ungdomsliv her: https://www.thistedforsikring.dk/danmarks-rygrad/danmarks-rygrad-stoetter - og se klip fra Thisted Forsikring fine film nedenfor.

 

 

Fra Thisted Forsikrings mini-dokumentarserie om Det Gode Ungdomsliv