Victor og Svane.JPG (2)
Prismodtagere forår 2016-01.jpg

Thisted Forsikring uddeler Lokalsikringsprisen

Mors-Thy Håndbolds hovedsponsor støtter lokale ildsjæle og initiativer

Nu går startskuddet for 10. gang til Thisted Forsikrings Lokalsikringspris. Alle kan søge støtte til projekter og idéer der er med til at gøre noget godt for lokalsamfundet.

Fra nu og frem til 31. oktober kan både foreninger og private indsende deres ansøgning om at få del i de i alt 200.000 kroner der uddeles til lokale initiativer.

Og rammerne er vide, fortæller marketingmanager Rasmus Ustrup fra Thisted Forsikring.

- Kun fantasien sætter grænser. Siden vi gik i gang med at støtte gennem Lokalsikringsprisen, har vi givet penge til et hav af lokale ildsjæle og initiativer der er meget forskellige. Vi har blandt andet støttet arbejdet for at hjælpe psykisk sårbare unge i Herning, hvervning af nye Natteravne, forbedring af klublokale i Trekroner Idrætsforening og mange andre små og store gode idéer, siger Rasmus Ustrup.

Støtter fællesskab og engagement

For Thisted Forsikring er det allervigtigste at man er med til at støtte det gode liv der hvor kunderne bor. Når ansøgningerne skal vurderes, lægges der vægt på at idéerne har opbakning fra lokalsamfundet. Derfor foregår en del af uddelingen som en afstemning blandt en række udvalgte Lokalfavoritter. Så kan alle være med til at vælge hvem der skal have støtte.

- I foråret valgte vi for eksempel syv projekter som Lokalfavoritter. Det var lige fra æblemosteri i Bonderup og mountainbikespor på Mors til støtte til at skaterklubben i Bedsted kunne få sækkestole i klublokalet. Og så gik det ellers løs på Facebook hvor foreningerne gjorde alt for at få medlemmer, naboer, venner og familie til at stemme på deres projekter, fortæller Rasmus Ustrup.

Men i første omgang er det bare om at få sendt sin ansøgning ind til Thisted Forsikring. Ansøgningsskemaet kan downloades på virksomhedens hjemmeside, www.thistedforsikring.dk, hvor man også kan læse mere om Lokalsikringsprisen og se alle projekter og initiativer der har fået støtte indtil nu.

Det lokale ligger i DNA’et

Her i efteråret 2016 er det tiende gang at Thisted Forsikrings Lokalsikringspris løber af stablen. Når der uddeles støtte denne gang, har virksomheden altså uddelt 2 millioner kroner til lokalsamfundet på bare fem år. Det er nemlig en selvfølge for virksomheden at bakke op om det lokale liv, siger administrerende direktør Dennis René Petersen.

- Det ligger simpelthen i vores DNA at vi er og skal være en del af det lokale samfund. Det er en klokkeklar holdning i bestyrelsen og ledelsen og hos vores dygtige og loyale medarbejdere. For os er det at tage et socialt ansvar ikke en omkostning, men en værdi. Vi insisterer på at vi som lokal virksomhed har en vigtig opgave med at bidrage til at det gode liv kan leves lige der hvor vores kunder bor.

- Vi har hovedsæde her i Thisted, og vi kommer aldrig til at rykke arbejdspladserne til København. Vi er heller ikke ejet af en international kapitalfond. Der er masser af drivkraft og vækst her i Nord-, Midt og Vestjylland, og det er lige netop her vi vil være og gøre en forskel, slutter Dennis René Petersen.

FAKTA
Lokalsikringsprisen
- 200.000 kroner i alt
- Gives til lokale ildsjæle, projekter og initiativer
- Uddeles to gange om året
- 10. gang i november 2016
- Ansøgningsfrist den 31. oktober 2016
- Alle kan stemme på udvalgte Lokalfavoritter

Læs mere på www.thistedforsikring.dk

Tidligere modtagere
Lokalsikringsprisen er blandt andet uddelt til:
Nationalpark Thy
Alive Festival
Børn & Sorg i Vesthimmerland og Jammerbugt
Natteravnene i Thisted, Nykøbing og Skive
Sejlskibsforeningen Noatun
Borgerforeningen for Haderup & Omegn
Thy Cable Park
Friends of Cold Hawaii
Morsø Festival
Friluftsscenen i Legind Bjerge
Limfjordens Idrætsforening
Bedsted Skaterklub
Klitmøller Gospelkor
Vågekonerne
Mors-Thy Flygelforening
Veterancafé i Skive
… og mange flere…