Victor og Svane.JPG (2)
Porto Santo kamp.jpg

Til Porto Santo på træningslejr

Som i de to foregående sæsoner har Mors-Thy Håndbolds ligatrup været på træningslejr på den lille portugisiske ø, Porto Santo, som ligger i Atlanterhavet, nordøst for Madeira.

Cheftræner Søren Hansen:
- Vi har haft en hård træningsuge i dejlige omgivelser. Ugen er brugt på at gennemføre fire tunge styrkepas, tre håndboldpas og en håndboldkamp på 2 x 40 minutter mod det lokale hold fra Madeira SAD Andebol, som ligger nr. 7 i den portugisiske liga, Andebol 1. 

Derudover har vi cyklet ”Tour de Porto Santo” i bjergene, haft en del løb og agility på stranden, turneringer i hhv. padeltennis og beachvolley samt en vandretur også i bjergene. Og der har selvfølgelig også været tid til afslapning, sightseeing, en petanque-turnering og hvalsafari i havet omkring Porto Santo, fortæller Søren Hansen.

- Udover det håndboldfaglige, hvor vi får mulighed for at træne på en anden måde en herhjemme, så er der det sociale, hvor spillerne er meget sammen, og det giver noget godt. Det er min oplevelse, at sådan en uge hurtigt rykker truppen tæt sammen, og fokus bliver rettet mod de næste 4-5 måneder, hvor vi skal præstere sammen.

Allerede i aften står vi overfor Aalborg Håndbold i en træningskamp, på torsdag møder vi TTH Holstebro, og i næste uge er vi tilbage i rumlen igen, hvor forberedelserne frem mod årets første betydningsfulde kamp er i fuld gang.

Mors-Thy Håndbolds træningslejr er arrangeret i samarbejde med Primo tours, og truppen har haft TV MidtVest i hælene på turen. Det er der kommet et program ud af, som sendes på Tv MidtVests egen kanal mandag d. 10. februar kl. 19.55.