Victor og Svane.JPG (2)
U21_.jpg

Til samling med U21-landsholdet

Det er international uge, og Mors-Thy Håndbold har sendt repræsentanter afsted til to forskellige landshold. Faktisk er 1/3 af truppen afsted i landsholdets tjeneste. Erik Toft og Sander Øverjordet er til samling med det norske A-landshold, mens det danske U21-landshold har indkaldt Mads Hoxer Hangaard, Frederik Bjerre, Marcus Midtgaard og Rasmus Henriksen.

Landskampe aflyst
Oprindeligt skulle Norge have spillet EM-kvalifikationskamp mod Letland, den kamp er udsat, men søndag d. 8. november møder det norske mandskab Italien. Det danske U21-landshold skulle have mødt Sverige i to træningskampe, men begge kampe er udsat pga. Covid-19.

Bedst i test
Mads Hoxer & Co. er mødt ind til samling i Køge.

- Det er anderledes, end det plejer at være, fordi vi er under nogle strenge restriktioner i forhold til Corona - så vi opholder os mest på hotellet og kommer ikke så meget ud. Vi har et par træningspas hver dag, og så har vi haft nogle forskellige tests, fortæller Mads Hoxer.

En af de omtalte tests, var en bip-test, som spillerne blev udsat for på samlingens første dag - og hvor Mors-Thy-spillerne i den grad satte deres aftryk. Ud af de 20 spillere var de fire lokale drenge blandt de fem, som klarede sig bedst med Rasmus Henriksen i spidsen.

Mads Hoxer har for første gang selskab af hele tre holdkammerater fra Mors-Thy Håndbold.

- Der er en del fritid herovre, og aftenerne bruger vi på at hygge os, se fodbold og film og spille lidt kort. Det er fedt at være afsted sammen med nogen, som man kender godt. Det giver en ekstra tryghed, og det er en fed oplevelse for os at få sammen, siger Mads Hoxer Hangaard.