Victor og Svane.JPG (2)
Vukman.JPG

Tilbagevendte Vukman: - Kæmpe forløsning

For første gang i sin tid i Mors-Thy Håndbold var Kristian Vukman på holdkortet. Og den 25-årige playmaker fik en ligadebut i den blå trøje, som man kun kan drømme om, med to scoringer og en assist i de afgørende minutter. 

- Når man har siddet udenfor så længe og kommer et nyt sted hen, hvor man bliver taget godt imod, så vil man gerne gøre sit bedste, og det lykkedes for mig. Der svært at beskrive andet end bare glæde og stolthed over, at jeg har været igennem sådan en sej kamp med to korsbåndsskader og alligevel kan komme tilbage og bidrage, fortæller Kristian Vukman og beskriver sekunderne efter slutfløjtet.

- Jeg kigger bagud og kan se Andreas, min gamle kammerat fra ungdomsårene i Ydun, som bare er helt oppe og køre, og så tænker jeg ”Hov, vi har vundet”, og det var bare en kæmpe forløsning, siger Vukman.

Også cheftræner Niels Agesen snakkede om den store forløsning efter en kamp, der indeholdt det hele gennem 60 minutter.

- Vi er egentligt i ret god kontrol, indtil vi rammer en scoringspause på 10 minutter. Det sker, fordi vi løber lidt tør for kræfter og kommer til for få afslutninger i den periode. Stor ros til drengene for at følge den aftale, vi havde lavet om, at det var Lasse Mikkelsen, der skulle have mulighederne, og at der ikke skulle lukkes op til nogen af de andre. Det var dejligt at det lykkedes og en stor forløsning at vinde, siger Niels Agesen, som havde flere roser til sit hold.

- De skal have allermest ros for den måde, de går til kampen og spiller den på. Vi havde spillet okay mod Aalborg og mod Skjern, men vi stod uden point. Det var en smule uforløst, og det så svært ud i slutspillet. Men lige præcis med sådan en kamp her, hvor man er i slutspillet, og uanset hvor stor eller mikroskopisk lille chancen er, så går man efter den. Det viser, hvad Mors-Thy Håndbold.

HTH Herreligaen Slutspil, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 30-29 (16-14)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 9
Axel Franzén 4
Bjarke Christensen 3 (1)
Erik Toft 3
Marcus Midtgaard 3
Lasse Pedersen 2
Tim Sørensen 2
Andreas Nielsen 2
Kristian Vukman 2

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Skjern Håndbold 4

Stillinger undervejs: 3-0, 8-5, 12-8, 14-11, 16-13, 19-14, 21-15, 23-19, 23-24, 25-25, 27-28

Tilskuertal: 1.294

Kommende kamp:
Santander Cup, 6. runde: Elitesport Vendsyssel - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 11. maj kl. 19.00 i Idrætscenter Vendsyssel, Vrå
Der er gratis adgang til kampen