Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted.JPG

Tilsted: Det bliver en hård fight

Med kun seks kampe tilbage snerper det til i slaget om de otte pladser, som giver adgang til slutspillet. Et hurtigt kig på tabellen viser med alt tydelighed vigtigheden af tirsdagens opgør mod Århus Håndbold, som pt. er placeret lige over Mors-Thy Håndbold med 21 point mod Mors-Thy Håndbolds 19.  

Tilbage i oktober tørnede de to hold sammen første gang - et opgør som vi trak os sejrrigt ud af efter at have været bagud store dele af kampen, og hvor Marcus Dahlin var storspillende med 10 scoringer herunder den afgørende scoring et minut før tid. Siden da har Århus Håndbold fået tilført rå muskelkraft i form af Besard Hakaj, som er kommet til klubben fra HC Midtjylland, og holdet fra Smilets By er kommet ganske fint afsted i 2018 med sejre over netop HC Midtjylland og senest Ribe-Esbjerg HH og et nederlag til rækkens nr. 1 fra Skjern Håndbold.

Cheftræner Søren Hansen har alle mand til rådighed, hvilket vil sige at Henrik Tilsted er tilbage på holdkortet efter en drilsk skade har holdt ham ude af spillet siden kampen mod Skjern Håndbold 18. december:

- Det har været frygteligt at sidde uden for, og noget af det værste jeg har prøvet - ikke at kunne træne og bidrage til holdet, men også at have følelsen af at være udenfor holdet rent mentalt. Jeg har virkelig set frem til at komme tilbage, og jeg glæder mig helt vildt til kampen mod Århus Håndbold, og håber at kunne komme med noget energi og motivation og dermed hjælpe mit hold mest muligt.

Århus Håndbold er et svært hold at spille imod. De er brede og har mange strenge at spille på, har nogle gode bagspillere og et stærkt forsvar, som har voldt os problemer gennem tiderne. Jeg forventer en hård fight og en tæt kamp, hvor vi skal være skarpe på de små detaljer og have gang i vores kontrafase. Vi kender efterhånden hinanden ret godt, og det hold, som formår at ”glemme” al snak om placering, tabel, slutspil og kampens betydning og spille frit, går sandsynligvis fra banen som vinder.


888ligaen, 21. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors   
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 18.00 og kan der udover følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth