Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Tilsted.JPG

Tilsted: Det var fedt, fedt, fedt!

Reaktioner fra Frederik Tilsted, Emil Bergholt og cheftræner Søren Hansen efter fredag aftens storsejr over TTH Holstebro.

Frederik Tilsted:
- Det var fedt, fedt, fedt! Endnu en god aften i selskab med vores fantastiske fans - vi løftede os sammen! Vi fik en rigtig god start, hvor forsvaret og Nicklas i målet pillede pynten af TTH Holstebro. Jeg er simpelthen imponeret af Nicklas, som kom ind og præsterede på ufatteligt højt niveau, det var stærkt! Angrebsmæssigt lykkedes vi og scorede hele 34 gange mod ligaens pt. bedste forsvar med de bedste keepere, hvis man kigger på statistikken.

Emil Bergholt:
- Allerførst så gør det bestemt ikke noget at vinde over Tvis, når man oprindeligt kommer fra Skjern! Hvis vi skulle ha’ en jordisk chance for at vinde, så skulle vi som minimum have en bedre indstilling end TTH Holstebro og ville vinde mere end dem - og det gjorde vi. Samtidigt lykkedes vi med alle de ting, vi har forberedt os på. Og så leverer Bette Balkan endnu en gang en fed kulisse her på vores hjemmebane.

Søren Hansen:
- Det var en fantastisk flot præstation, og jeg er simpelthen så stolt af drengene. Det hele gik op i en højere enhed - vi spillede de bedste 2 x 30 minutter, vi har spillet i min Mors-Thy-tid, og vi viste et højt topniveau, som er meget imponerende med de unge spillere på vores hold. Flot forsvarsarbejde, flot angrebsspil, en pragtpræstation fra hele holdet.

 

Primo Tours Ligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 34-26 (16-9)

Målscorere:
Frederik Tilsted 7
Emil Bergholt 6
Lasse Pedersen 5
Jens Dolberg 5
Mads Hoxer Hangaard 4
Jacob Hessellund 4 (2)
Allan Toft Hansen 1
Jonas Gade 1
Erik Toft 1

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 3-3, 7-5, 10-6, 13-8, 15-8, 17-11, 19-14, 21-17, 24-18, 27-20, 30-22

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, TTH Holstebro 2

Tilskuertal: 884

Kommende kampe:
Primo Tours Ligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold
Onsdag d. 4. december kl. 19.30 i Thy Hallerne

Billetsalg til kampen: https://shop.morsthy.dk/kampe

Primo Tours Ligaen, 15. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 8. december kl. 14.00 i thansen Arena, Fredericia.
Bette Balkan arrangerer bustur for alle til kampen i Fredericia. Kontakt Jacob Mehl på tlf. 6080 4133, hvis du vil med på turen.