Victor og Svane.JPG (2)
20230709_MTH_AAH_45.jpg

Tilsted: - Det var lidt af en drømmekamp for os

- Når vi gør tingene, så gør vi det i fællesskab. Det kan godt være, at det er nogen, der stikker ud på måltavlen, men det var i fællesskab med hele holdet, med Bette Balkan og med Mors-Thy Håndbold Akademi. Alt det, vi står for i Mors-Thy Håndbold, gik op i en højere enhed i går, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.

Vi kommer ikke udenom, at Frederik Tilsted og Marcus Midtgaard rammer den på et meget højt niveau, og at de gør hinanden og de andre gode især angrebsmæssigt, men det er stadig en holdindsats, hvor alle får plads til at byde ind. Stor ros til vores forsvarsspil, som hele tiden rykker sig i den rigtige retning. Vi har fået forankret forsvaret med de tre i midten - Kasper Lindgren, Kasper Didriksen og Henrik Toft Hansen, så vi hele tiden kan justere og rokere i forhold til højde, bredde og modstander.

Og så kan man ikke undgå at blive glad og stolt, når man føler, at man er på hjemmebane, når man spiller på udebane, siger cheftræner Niels Agesen.

Topscorer Tilsted

14 mål, 4 assists og 3 tilkæmpede straffekast. Frederik Tilsted var flyvende og i absolut topform i kampen mod Skanderborg AGF.

- Jamen, hvad foregik der… Vi får en vanvittig god start på kampen, hvor vi formår at få det spil, vi gerne vil have: Duelspillet på deres backs, vi gør dem lidt utrygge i skiftene omkring deres midterforsvar ved at vores stregspillere ligger og rykker ud under deres backs. Det lykkes vi rigtigt godt med, vi vinder nogle dueller og får en masse straffekast. Vores forsvar viser endnu en gang stor kompakthed og stabilitet.

- Alt i alt var det lidt af en drømmekamp for os. Vi er foran med 4 ved pausen, og det stiller vi os ikke bare tilfredse med, men moser videre i anden halvleg og vinder fuldstændigt fortjent i Skanderborg, som er en svær udebane at spille på, lyder det fra Frederik Tilsted.

- Og den opbakning! Det var helt fantastisk. Jeg har sjældent oplevet, at udebane bliver til hjemmebane på den måde her. Jeg kunne ikke høre Skanderborgs fans én eneste gang. Det var den blå mur, som gav os fantastisk opbakning, og som var med til at juble efter hver eneste scoring, hver eneste gode forsvarsaktion og hver eneste gode redning. Det var en udsøgt fornøjelse, og jeg håber bare, at de kommer hver gang, for så er det en fornøjelse at spille håndbold.