Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Tilsted.jpg

Tilsted før TTH: Jeg tror bestemt på, at vi kan vinde

Mors-Thy Håndbolds tidligere cheftræner Søren Hansen og hans nye tropper venter, når Mors-Thy Håndbold møder TTH Holstebro i anden runde i Herre Håndbold Ligaen. Der er kampstart kl. 19.00 i Gråkjær Arena i Holstebro.

Ligesom Mors-Thy Håndbold kom TTH Holstebro godt fra land i 1. spillerunde med en udebanesejr over Ribe-Esbjerg HH - en målrig affære hvor særligt Aron Mensing og Magnus Bramming var flittige på måltavlen.

Vi møder et godt hold
Historisk set har Mors-Thy Håndbold haft det svært mod TTH Holstebro på udebane, men Frederik Tilsted og holdkammeraterne går efter sejren.

- Det er et godt hold, vi skal møde, som også er kommet godt fra start. Vi skal finde ud af at gøre nogle af de samme ting rigtigt, som vi har gjort i de første par kampe. TTH Holstebro har nogle tunge og gode skytter, som vi skal ud og ramme. Derudover vil de gerne løbe, og det skal vi have dæmmet op for, så de ikke får gang i deres kontra, siger Frederik Tilsted.

Sørens eller vores fordel?
TTH Holstebro har Mors-Thy Håndbolds tidligere cheftræner på bænken, hvilket betyder et stort kendskab til størstedelen af Mors-Thy Håndbolds trup. Omvendt ved spillerne og særligt assistenttræner Lars Krarup også, hvilken slags håndbold Søren Hansen gerne vil spille.

- I forhold til Søren Hansen og hans kendskab til os, så tænker jeg, at det går begge veje. Vi ved, hvad Søren tanker om håndbold er, og han kender de fleste af os spillere rigtigt godt, så nu må vi se, hvem der formår at bruge sin viden bedst. Jeg tror bestemt på, at vi kan vinde. Jeg synes ikke, at vi er et dårligere hold end TTH - og har vi en god dag i morgen, så slår vi dem, lyder det fra Frederik Tilsted.

Herre Håndbold Ligaen, 2. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 9. september 2020 kl. 19.00 i Gråkjær Arena
Dommere: Claus Gramm Pedersen og Martin Gjeding
Observatør: Kjeld Løvquist

Kampen kan følges via opdateringer på Mors-Thy Håndbold facebook og instagram
Kampen livestreames IKKE

Optakt fra TTH Holstebros hjemmeside: https://www.tthholstebro.dk/nyheder/nu-skal-der-spilles-haandbold