Victor og Svane.JPG (2)
Henrik-Tilsted_1.jpg

Tilsted: Vi glæder os!

Santander Cup 1/8-finale mod Aalborg Håndbold

Kampen i eftermiddag er længe ventet, både af spillere, ledere og af Mors-Thy Håndbold-fans. Sidste gang der var en betydningsfuld kamp på programmet var tilbage i april, hvor de blåklædte vandt over HK Give Fremad i Santander Cup. En sejr der gav videre avancement til dagens kamp i Thy Hallerne. Og ifølge Henrik Tilsted det er en flok spændte og forventningsfulde drenge, der går på banen mod Aalborg Håndbold:

- Vi glæder os! Jeg glæder mig allermest til at spille en kamp, der gælder - og foran en masse mennesker, som forhåbentligt laver en masse larm og hjælper os på vej, siger Tilsted.

Og er truppen så klar til den store opgave, der venter forude?

- Ja, det synes jeg, at vi er. Som sagt glæder vi os til at der endelig er noget på spil. Når det så er sagt, så er vi langt fra færdige, og der er masser at arbejde med endnu. Men jo mere vi spiller sammen, jo bedre lærer vi hinanden at kende og får dermed mere sikkerhed i vores spil.

Kampen i dag er speciel, fordi det er en vind-eller-forsvind-kamp, så den skal bare have fuld gas. Vi smider alt på bålet, og så må vi se, om det er nok til en sejr efter 2 x 30 minutter. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne overraske, og vi går all-in på at gå videre til kvartfinalerne, lyder det fra hjemmeholdets hurtige venstre fløj.

Med en del nye spillere på holdet og en hård opstartsperiode, som startede d. 21. juli - hvordan har opstart og optakt til sæsonstarten så været?

- Det har været fint. Vi træner godt, og der er god stemning spillerne imellem. Vi har spillet en del træningskampe, som har været fine og egentligt også med nogle ok resultater, men det er først når vi står i de rigtige kampe, at vi kan se, hvor vi står, slutter Henrik Tilsted af.


1/8-finale Santander Cup: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Lørdag d. 10. september kl. 15.00 i Thy Hallerne

Billetter kan købes i indgangen eller på http://shop.morsthy.dk/
Siddeplads kr. 140,-
Ståplads kr. 110,-
Børn t.o.m 11 år gratis adgang

BEMÆRK: JESPERHUS SÆSONKORT GIVER IKKE ADGANG TIL KAMPEN