Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted.JPG

Tilsted: Vi kendte ikke vores besøgstid

Det blev til et ærgerligt nederlag til i aftenens kamp mod HC Midtjylland, hvor det med lidt held og marginaler på vores side kunne være blevet til point. Undervejs i kampen var Mors-Thy Håndbold bagud med 6 mål, men i kampens sidste kvarter kæmpede gæsterne sig tilbage i kampen og havde muligheden for at udligne - desværre missede vi den chance og HC Midtjylland vandt kampen med 25-23.

Hele kampen igennem blev landets vel nok mest tamme hal styret suverænt af Mors-Thy Håndbolds medrejsende fans, Bette Balkan. Over 100 tilhængere havde taget turen til Herning og efter kampen hyldede de deres helte på banen på trods af nederlaget - høj, høj klasse, Bette Balkan!

Cheftræner Søren Hansen:

- Det er vores egen skyld, at vi taber til HC Midtjylland i dag. Vores forsvar står generelt okay - der er måske et par småting der skal justeres, men ellers presser vi dem utallige gange til at spille på grænsen til passivt spil og generelt spiller de kedeligt, forudsigeligt og med lange angreb. Vi kommer ikke med tryk nok i vores angrebsspil, vores skud har ikke kvalitet nok, og så laver vi et hav af tekniske fejl helt ned på kaste-gribe-niveau. HC Midtjylland straffer os i starten af både første og anden halvleg med deres kontrafase, som får os til at hænge bagefter, og til sidst i kampen mangler vi de små marginaler på vores side. Skal vi tage noget positivt med herfra, så er det at vi ikke giver op og viser god moral, selv om vi er bagud med mange mål.

Henrik Tilsted:

- Vi taber, fordi vi ikke kender vores besøgstid. Vi spiller dårligt angrebsspil og finder aldrig de rette løsninger mod HC Midtjyllands forsvar, som er godt indstillede på os i dag. Vi får ikke spillet den ekstra aflevering, som giver os den gode mulighed, og dertil laver vi en del fejl, som de straffer prompte. Jeg synes, at vi står fint, når vi kommer ned og står 6 mod 6 i forsvaret, og Larsen har nogle fine redninger, men vi får aldrig straffet dem med vores kontra.

Jeg synes faktisk ikke, at HC Midtjylland spiller en specielt god kamp, men set over hele kampen er det nok fair nok, at de vinder - de var bedst til at straffe fejlene i dag. Det positive i kampen er, at vi viser god moral og får os kæmpet tilbage i kampen efter at have været bagud med 6 mål, og havde vi været lidt skarpere og havde haft en smule held og marginaler på vores side, så havde vi fået et point med herfra.

 

888ligaen, 15. runde: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold 25-23 (13-11)

Målscorere:
Henrik Tilsted 5
Marcus Dahlin 5
Allan Toft Hansen 3
Erik Toft 3
Lasse Pedersen 3
Stefan Nielsen 1
Nicolaj Spanggaard 1
Nickolei Jensen 1
Nicolai Sommer 1 (1)

 

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 4-4, 8-5, 11-7, 11-9, 17-11, 18-14, 20-14, 21-18, 22-21,

Udvisninger: HC Midtjylland 6, Mors-Thy Håndbold 1

Tilskuertal: 981

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Mandag d. 18. december kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Køb billetter til kampen her: http://shop.morsthy.dk/