Victor og Svane.JPG (2)
Henrik-Tilsted_1.jpg

Tilsted: Vi skal fighte som vilde hunde!

Randers HH venter lørdag eftermiddag

Lørdag eftermiddag skal Mors-Thy Håndbold forsøge at følge op på den fine start på sæsonen. Udfordringen hedder Randers HH i Arena Randers, som har vist sig flot frem i deres første to kampe i fineste selskab - et 1-målsnederlag til de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg og senest et 3-målsnederlag til HC Midtjylland i mandags. Resultater der viser, at oprykkerne bestemt ikke lægger sig ned.

Venstre fløj Henrik Tilsted medgiver, at der venter en svær kamp på en vanskelig udebane:

- Det bliver uden tvivl en svær kamp. Vi skal stå godt i forsvaret, så vi forhåbentlig kan få nogle kontrascoringer i den anden ende. Randers HH er oprykkere, og de ser helt sikkert deres snit til at få points mod os. Jeg tror, at det bliver en fysisk præget og knap så køn kamp, hvor begge hold vil gøre alt for at få de to points. Vi skal formå at modstå det store pres som Randers med garanti kommer med på hjemmebane, og så skal vi fighte som vilde hunde!

Stemningen i truppen og optakten til kampen i morgen har været god, og vi er superglade for den gode start, vi har fået. Der var nok ikke mange, som havde spået os til at have fire points nu, men vi har spillet en god gang håndbold og vi har lykkes med de fleste af vores ting - dem har vi arbejdet videre på, samtidig med at vi har fået arbejdet med nogle af de ting, som kan forbedres - så vores træningsuge har været optimal. Nu glæder vi os bare til kampen, og forhåbentligt kan vi ride videre på den positive bølge, siger Tilsted.

Mors-Thy Håndbolds fanklub, Bette Balkan, har knoklet for at sende en busfuld fans afsted, og i morgen drager ca. 30 Mors-Thy-fans afsted til kampen i Randers + de folk som kører selv, og det ser Tilsted frem til:

- Det er simpelthen kanon, at de kommer! Hvis de larmer lige så meget som de plejer, så kan det nærmest blive som en hjemmebane for os - og forhåbentligt kan vi byde Randers op til dans både på banen og på lægterne, lyder det fra Henrik Tilsted, inden han løfter sløret for morgendagens drømmescenarie:

- AT VINDE! Vi er fuldstændig ligeglade med sejrens størrelse, men det vil virkelig være fantastisk at tage to point med hjem fra Randers - vi stræber efter det, selvom det bliver svært!

 

888ligaen, 3. runde: Randers HH - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 24. september kl. 15.00
Arena Randers
Fyensgade 3, 8900 Randers C.

Køb billet her: https://billet.randershh.dk/events