Victor og Svane.JPG (2)
Tim Sørensen (2).JPG

Tim: - Vi kører dem jo bare over!

Der var smil hele vejen rundt i Mors-Thy Håndbold-truppen efter den flotte indsats og flotte sejr over Nordsjælland Håndbold. Hos én spiller var smilet ekstra stort - hos Tim Sørensen var sejren nemlig topping på en særdeles begivenhedsrig uge, hvor han og kæresten, Emilie, blev forældre for første gang i torsdags.

- Det var en god kamp. Vi kommer fint afsted i første halvleg og får et forspring på 4-5 mål. Så går vi lige lidt i stå igen, falder lidt i intensitet, og Nordsjælland Håndbold kommer på -2 ved pausen. Og så kommer vi bare ud i anden halvleg og kører dem over, så det var rigtigt fedt. Og det var godt med mange folk i hallen - det giver noget mere intensitet, gejst og mere vilje til at ofre sig noget mere, så det var dejligt, lød det fra dagens Man of The Match, Tim Sørensen, efter kampen.

Også cheftræner Niels Agesen havde grund til at smile. Et nederlag ville have efterladt Mors-Thy Håndbold på sidstepladsen i HTH Herreligaen, og i stedet er Mors-Thy Håndbold nu rykket et par pladser opad i tabellen, hvor de blå pt. indtager 12. pladsen med to point færre end hhv. SønderjyskE Herrer, Skive fH og Ribe-Esbjerg HH. Næste modstander, TMS Ringsted har 7 point på 8. pladsen.

- Igen en disciplineret indsats i både angreb og forsvar, selvom det bliver lidt rodet, fordi vi får lidt for mange udvisninger. Vi leverer over 60 minutter, hvor vi overholder vores aftaler, og så moser vi dem stille og roligt. Jeg synes, at det er superflot af drengene i forhold til, at vi ikke har kunnet træne ordentligt i en periode, fordi vi simpelthen ikke er nok, og alligevel går vi ud og leverer den her præstation - det har jeg stor respekt for.

Og så har der været lidt snak omkring kvalifikationen til Final4, hvor man efterfølgende tabte otte kampe i træk sidste år, og om scenariet skulle gentage sig i år - og den er lukket nu, konstaterede Agesen efter kampen.

HTH Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold 35-24 (16-14)

Målscorere:
Erik Toft 8
Tim Sørensen 7
Bjarke Christensen 7 (5)
Axel Franzén 4
Sander Øverjordet 3
Andreas Nielsen 3
Viktor Bergholt 2
Emil Hansson 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 6, Nordsjælland Håndbold 3

Stillinger undervejs: 1-2, 6-6, 9-8, 12-8, 15-10, 17-14, 20-16, 24-19, 26-22, 31-24

Tilskuertal: 1.051

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 9. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 25. oktober kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena