Victor og Svane.JPG (2)
REHH_MTH_debutanter.jpg

To debutanter i nederlag til Ribe-Esbjerg HH

Mors-Thy Håndbold kunne ikke gentage succesen fra sidste besøg i Esbjerg, og det endte med et 5-målsnederlag efter en kamp, hvor Mors-Thy Håndbold hængte efter fra start til slut. Hjemmeholdet bragte sig hurtigt foran med 6-2, og differencen på fire var den mindste i en første halvleg, hvor Mors-Thy Håndbold havde store problemer med at få forsvaret tunet ind på Ribe-Esbjergs tunge skytter.

Det billede fortsatte i starten af anden halvleg: Mors-Thy Håndbold jagtede, og værterne sørgede hele tiden for 3-4 måls afstand - indtil der var godt et kvarter tilbage i kampen, hvor kampens topscorer, Bjarke Christensen reducerede Ribe-Esbjergs føring til blot to mål. Og det så endnu lysere ud fem minutter senere, da anfører Erik Toft bragte sit hold helt tæt på ved 23-22 og 10 minutter tilbage. Desværre kunne Mors-Thy Håndbold ikke fuldføre comebacket og måtte se Ribe-Esbjerg trække fra til 25-22 og til slut et nederlag på 30-25.

Niels Agesen:
- På trods af at de kun får 14 mål hvoraf to er på tomt mål i første halvleg, bruger vi får lang tid på at få indstillet vores forsvar. Ribe-Esbjerg HH kommer til en masse afslutninger på et defensivt midterforsvar og får alt for gode muligheder for at lave mål på det. Det er ikke godt nok, og reelt er det jo først efter pausen, at vi får det til at køre, som vi gerne vil. Vi er ikke bevægelige og kyniske nok, vi får ikke kommunikeret nok - og så mangler vi simpelthen den energi, vi er kommet med tidligere, forklarer cheftræneren.

Der var debut til Andreas Nielsen, som var tilbage efter over et halvt år uden håndboldkampe, og der var også debut til Johan Nilsson, som kom til Danmark og Mors-Thy Håndbold i tirsdags, og som gjorde sig fint bemærket med 3 scoringer.

Niels Agesen:
- Jeg synes, at både Andreas og Johan gør det rigtigt fint med den sparsomme træningstid de har haft sammen med resten af holdet - så bestemt godkendte debuter til dem begge, og jeg glæder mig til at kunne bruge dem og få dem sat endnu mere i scene.  

Johan Nilsson:
- Det var cool og dejligt at være i gang, og jeg synes, at det gik helt ok. Det har været nemt at komme ind på holdet, og alle har taget godt imod mig.

Andreas Nielsen:
- Det var rart at være tilbage, det har jeg ventet på længe. Selvfølgelig ærgerligt at vi ikke laver et resultat - jeg havde håbet på to point og en god dag på kontoret, men sådan skulle det ikke være. Men jeg er glad for at være tilbage, og det var dejligt at stå i Mors-Thy-trøjen.

HTH Herreligaen, 4. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 30-25 (14-10)

Målscorere:
Bjarke Christensen 8 (5)
Erik Toft 7
Lasse Pedersen 3
Johan Nilsson 3
Tim Sørensen 2
Axel Franzén 1
Sander Øverjordet 1

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 1-2, 4-2, 9-6, 11-6, 13-7, 15-11, 17-12, 18-15, 21-16, 22-18, 22-20, 23-22, 25-22, 27-24

Tilskuertal: 575

Kommende kamp:
European League, 2. kvalifikationsrunde: GOG - Mors-Thy Håndbold

Tirsdag d. 21. september kl. 18.45 i Phønix Tag Arena, Gudme