Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Tilsted.jpg

To ud af tre for 2. division

I søndags startede sæsonen for Mors-Thy Håndbolds 2. division, og det var samtidig startskuddet til tre kampe på blot fem dage. Assistenttræner Lasse Sunesen har stået i spidsen for holdet i alle tre kampe:

Mors-Thy Håndbold - Nøvling IF
Sæsonudlægget foregik på hjemmebane mod Nøvling IF, som var et af de hold, som Mors-Thy Håndbold satte point til mod sidste år:
- Der er jo altid lidt premierenerver, og det var der også her. Langt hen ad vejen havde vi let ved at komme til scoringer, men vi lukkede også mange ind, og stillingen var 14-14 ved pausen. I anden halvleg steppede vi gevaldigt op og fik lukket ned for Nøvling og kværnede dem over på fysik og hurtighed - og vinder 34-25, hvoraf Frederik Tilsted laver 14 mål. En rigtig fin start, som vi bestemt kan være tilfredse med.

Målscorere:
Frederik Tilsted 14
Simon Skadhauge 5
Jakob Poulsen 3
Andreas Dam 3
Kasper Fruerlund 3
Nicolaj Andersen 3
Sebastian Hinnerup 2
Ryuga Fujita 1

HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag aften gjaldt det så HC Midtjylland. En ret ubekendt faktor ifht. sidste års historie mht. deres ligahold. Midtjyderne har satset og hentet nogle gode unge spillere, og målsætningen er oprykning til 1. division:
- Om det var hovmod, der stor for fald, ved jeg ikke. Men vi kom slet ikke ud til første halvleg, ramte så absolut ingenting i de første 30 minutter og var bagud med 17-6 ved pausen. Vi aftalte at nulstille før anden halvleg og give alt, hvad vi havde, hvilket vi gjorde og vandt anden halvleg med 15-10 - desværre ikke nok til at vinde kampen, som endte 25-21 - men en god anden halvleg, som vi kunne tage med videre til torsdagens opgør mod Hornbæk.

Målscorere:
Simon Skadhauge 5
Andreas Dam 4
Jakob Poulsen 3
Nicolaj Andersen 3
Kasper Didriksen 3
Ryuga Fujita 3

Hornbæk SF - Mors-Thy Håndbold
Her til aften var de unge drenge så i ilden igen, denne gang mod Hornbæk SF - et rutineret hold med masser af spillere, som har mange seniorkampe bag sig.
- Hornbæk forsøgte at trykke os med deres rutin og de kom lidt for let til deres mål - de straffede os flere gange, når vi lige tog en blunder i forsvaret. Alligevel var vi i teten hele første halvleg, indtil de forsøgte sig med 3:3-forsvar, som gjorde det svært for os. Hornbæk fik hentet vores 3-målsføring og bragte foran 13-12 ved pausen.

I anden halvleg fik vi justeret vores forsvar og fik samtidig løst deres forsvar godt - især Frederik Tilsted og Simon Skadhauge hyggede sig med Hornbæks offensive forsvarsvariant. Men generelt en god holdindsats, hvor drengene stod fint sammen og hjalp hinanden og en sejr på 23-28.

Alt i alt en tilfredsstillende opstart for 2. divisionsholdet. Der er noget at arbejde med frem mod næste kamp - for i alle tre kampe har første halvleg var middelmådig, mens alle anden halvlegene har været af en helt anden kaliber.

Målscorere:
Frederik Tilsted 13
Simon Skadhauge 7
Kasper Didriksen 2
Andreas Dam 2
Kasper Fruerlund 2
Ryuga Fujita 1
Jakob Poulsen 1

Næste kamp:
2. division, pulje 1, 4. runde: Aars HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 20. oktober kl. 15.00 i Idrætscenter Østermarken, Aars