Victor og Svane.JPG (2)
Allan-Toft-Hansen_1.jpg

Toft Hansen nomineret til Årets Talent

Thy Awards løber af stablen fredag d. 3. februar

Måske går Allan Toft Hansen Henrik Tilsted i bedene. I hvert fald er Allan nomineret til Thy Awards ”Årets Talent 2016” - en pris som Tilsted tog sig kærligt af i 2015.

Når navnet på vinderen af titlen ”Årets Talent 2016” bliver råbt op i højtaleren udover en fyldt Thy Hallen med over 600 mennesker kan folkene bag prisen i år love at prisen går til et rendyrket talent, som i den grad har valgt at satse på sin sport.

Årets tre nominerede til den fornemme pris er i år en god blanding af sportsgrene og køn! En pige der elsker at slå til bolde, en dreng med et bræt og vindblæst hår eller en dreng der elsker at få klistrede fingre. Fælles for alle tre har på fornemmeste vis involveret sig i og gjort en forskel i deres respektive sportsgren.

Preben Dahlgaard, Eliteidrætsrådsformand og komitémedlem for Årets Talent:
- Det glæder os som komité, at vi i år har haft ganske svært at vælge mellem de mange talenter, som pibler frem i Thy. Thy er et fantastisk sted, hvor alle former for sport har mulighed for at udvikle sig. Det er en klar styrke at klubberne i Thisted Kommune prioriterer ungdomsarbejdet, og arbejder struktureret ift. talentudvikling.

Allan er nomineret med følgende begrundelse: Allan Toft Hansen, Håndbold – Alle gode ting kommer i tre. Først Rene Toft Hansen, siden Henrik Toft Hansen og sidst men ikke mindst Allan Toft Hansen. Med sin størrelse, hurtighed, og evne til at placere sig på de rigtige steder på banen, har Allan været med til at løfte niveauet på Mors-Thy Håndbold. Han er en fast bestanddel af ungdomslandsholdene i DHF regi, og har på trods af sin unge alder formået at blive en afgørende faktor for Mors-Thy Håndbold i den danske håndboldliga. Vi er uden tvivl sikker på, at Allan i fremtiden også vil være med til at løfte den tunge arv på det danske herrelandshold. 

Udover Allan er Christian Andersen, SUP-NASA og Emilie Christensen, Volleyballspiller Bedsted KFUM Volley også nomineret til Årets Talent 2016.