Victor og Svane.JPG (2)
Stefan-Nielsen_1.jpg

Topholdet fra Aalborg gæster JBMA

Der venter en udfordring af de større, når aftenens kamp i Jyske Bank Mors Arena fløjtes i gang kl. 19.00. Topholdet fra Aalborg Håndbold står på den modsatte banehalvdel - og et lille kig henover deres holdopstilling vidner om kvalitet og klasse. I målet har Søren Westphal indtil videre stået på et højt niveau, og i marken stiller Aalborg Håndbold med bl.a. Patrick Wiesmach, Martin Larsen, Simon Hald, Tobias Ellebæk og sidst, men ikke mindst Sander Sagosen.

Stefan Nielsen:
- Vi møder et hold, som performer på et højt niveau. De indtager førstepladsen i 888ligaen, hvor de kun har tabt en enkelt kamp, og har spillet sig i Final Four i Santander Cup. De præsterer på et virkelig højt niveau - de står solidt i forsvaret foran Søren Westphal i målet, og i den anden ende er de sindssygt dygtige til at bruge deres store stregspillere til at skabe gode muligheder for bagspillere, hvilket bl.a. en spiller som Sagosen er fænomenal til at udnytte.

Aalborg har gode spillere på alle positioner, så vi skal præstere vores allerbedste i dag. Vi har haft mest fokus på os selv i forberedelserne forud for kampen, og vi håber, at vi kan lykkes med vores eget spil, lyder det fra Stefan.

Der er stadig ledige pladser i hallen, så kom i hallen og hjælp drengene i kampen mod Aalborg Håndbold - også selv om det er en tv-kamp. Lad os i stedet vise seerne, at Bette Balkan eksisterer i bedste velgående og give den fuld gas på lægterne - VI SES I HALLEN!

 

888ligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Søndag d. 13. november kl. 19.00 i Jyske Bank Mors Arena

Billetsalg på http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på Tv2 Sport fra kl. 18.35, og derudover kan du følge med via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra Aalborg Håndbold: http://aalborghaandbold.dk/jagten-paa-point-fortsaetter-soendag-paa-mors-n1-2136