Victor og Svane.JPG (2)
Sander Øverjordet.jpg

Topopgør!

Det lyder helt vildt, og det er det også - men ikke desto mindre er det sandt. Det er nemlig Herre Ligaens nr. 2 og 3, der tørner sammen fredag aften i Sparekassen Thy Arena | Mors, når GOG Håndbold kommer på besøg. GOG er endnu ubesejrede i Herre Ligaen i denne sæson.

Der er ingen tvivl om, at Mors-Thy Håndbold står overfor en stærk modstander. Udover to uafgjorte resultater mod Skjern og Aalborg er det blevet til lutter sejre, alle med stor margin. GOG har forud for denne sæson sagt farvel til sidste sæsons helt store profil, Lasse Møller, men har i stedet sagt goddag til Morten Olsen. Morten Olsen med en fortid i HF Mors er dog ikke med i dagens kamp pga. en skade.

Mors-Thy Håndbolds norske playmaker, Sander Øverjordet forudser en ”tøff” kamp.

- Det bliver en hård kamp mod et vældig stærkt hold. GOG har mange gode spillere, de spiller godt og har gjort det godt - også uden Morten Olsen. Vi har forberedt os godt til den her kamp, og jeg håber, at vi kan tage med to point fra kampen - vi har gode muligheder, hvis vi spiller vores bedste, lyder det fra Sander.

Husk at kampen vises på TV2 Sport, som har optakt fra studiet fra kl. 19.00.

Herre Håndbold Ligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold
Fredag d. 23. oktober 2020 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Jens Henriksen

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00, og kan i øvrigt følges på Limfjord Mix og via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth